Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Apeiron univerzitet?

153 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.02.2015. u 13:16

Neko da ide na fakultet Apeiron-a? Nek se javi, imam par pitanja :D , tacnije, zanima me fakultet zdravstvenih nauka/Fizioterapija i radna terapija.
sranje od fakulteta kao i svaki privatni,isao ja i et ostala mi 4 predmeta da ga zavrsim ali u medjuvremenu nasao posao neki pa sam to napustio(mozda nekad i zavrsim samo et da imam tu diplomu)
naravno nisam nista naucio na tom fakultetu al nisam ni ocekivao,upisao sam privatni jer nikad nisam ucio i na drzavnom sam propao ko zeton logicno.

Bacanje para ako mene pitas,meni je fakultet taj samo valjao jer sam lagano mogao dobit potvrdu da sam 3 mjeseca slobodan i tako uvijek radit u njemackoj kao student,u BMWu u Deutsche post itd.

Ne upisuj privatni fakultet ako zelis nesto naucit i pogotovo ne upisuj ako ti ga starci moraju placat,ja sam taj fakultet placao po 2500KM iz svog dzepa 3 godine i plus goriva sta sam potrosio.

Inace smjer informacionih tehnologija

jos jednom ne trosi pare bezveze

samo skontaj ured sam 3 godine et zavrsio a nikad rijec nisam napisao u svesku a kamoli da sam sta uzeo ucit xD
mersimthebody je napisao/la:
sranje od fakulteta kao i svaki privatni,isao ja i et ostala mi 4 predmeta da ga zavrsim ali u medjuvremenu nasao posao neki pa sam to napustio(mozda nekad i zavrsim samo et da imam tu diplomu)
naravno nisam nista naucio na tom fakultetu al nisam ni ocekivao,upisao sam privatni jer nikad nisam ucio i na drzavnom sam propao ko zeton logicno.

Bacanje para ako mene pitas,meni je fakultet taj samo valjao jer sam lagano mogao dobit potvrdu da sam 3 mjeseca slobodan i tako uvijek radit u njemackoj kao student,u BMWu u Deutsche post itd.

Ne upisuj privatni fakultet ako zelis nesto naucit i pogotovo ne upisuj ako ti ga starci moraju placat,ja sam taj fakultet placao po 2500KM iz svog dzepa 3 godine i plus goriva sta sam potrosio.

Inace smjer informacionih tehnologija

jos jednom ne trosi pare bezveze

samo skontaj ured sam 3 godine et zavrsio a nikad rijec nisam napisao u svesku a kamoli da sam sta uzeo ucit xD
To meni i jeste cilj haha, da zavrsim a da sto manje ucim(jer kao i ti ne volim uciti xD). Uglavnom, kontam da se s tim moze negdje zaposliti lakse?
ma nezz brate,u bosni je svejedno sve stela,ti imao diplomu tu ili ne,opet moras dat keša da se negdje zaposlis ili nekog znat.

Po meni bacanje para i gubljenje vremena i pretpostavljam da ti to starci moraju placat sve.

Ako se vec odlucis preporucujem ti vanredno da ides,nemas obaveze da moras bit na predavanjima i redovni imaju ispite uvijek prije vanrednih,samo uzmete pitanja od redovnih,puskice u ruke svi i prepisujte.

Naravno naces ti uvijek babinih sinova koji vele kako je to ipak tezak fakultet itd itd,al logicno da seru i nisu ni vidjeli sta je pravi fakultet.

Upiši ti brate ako hoces ali bacas pare i jos bitnije gubis vrijeme.

Da sam Bogdom odma upisao u Austriji fax sad bi mi bilo bolje ali et.
Tebi sretno u svakom slucaju,prva godina je prelagana i druga je takodje lagana,tek u trecoj ces mozda morat zapravo za 2 ili 3 predmeta nesto i naucit.
ma nezz brate,u bosni je svejedno sve stela,ti imao diplomu tu ili ne,opet moras dat keša da se negdje zaposlis ili nekog znat.

Po meni bacanje para i gubljenje vremena i pretpostavljam da ti to starci moraju placat sve.

Ako se vec odlucis preporucujem ti vanredno da ides,nemas obaveze da moras bit na predavanjima i redovni imaju ispite uvijek prije vanrednih,samo uzmete pitanja od redovnih,puskice u ruke svi i prepisujte.

Naravno naces ti uvijek babinih sinova koji vele kako je to ipak tezak fakultet itd itd,al logicno da seru i nisu ni vidjeli sta je pravi fakultet.

Upiši ti brate ako hoces ali bacas pare i jos bitnije gubis vrijeme.

Da sam Bogdom odma upisao u Austriji fax sad bi mi bilo bolje ali et.
Tebi sretno u svakom slucaju,prva godina je prelagana i druga je takodje lagana,tek u trecoj ces mozda morat zapravo za 2 ili 3 predmeta nesto i naucit.
Ja sam kontao ovo: Fizioterapija i radna terapija. Kontam da tu nema nimalo matematike jer mi ona ne ide nikako.. btw, znaci moze se tu prepisivati? haha
kakve se ti matematike bojis na Apeironu PRIVATNOM??
ja isao informatiku gdje je inace matematika najbitnija
polozio matematike obje sa najlaksim prepisivanjem,pusti ba sta se brines u predmetima kad zelis na Apeiron xD
kakve se ti matematike bojis na Apeironu PRIVATNOM??
ja isao informatiku gdje je inace matematika najbitnija
polozio matematike obje sa najlaksim prepisivanjem,pusti ba sta se brines u predmetima kad zelis na Apeiron xD
Nemam iskustva sa tim pa zato haha :P , onda mogu planirati i nesto jace od ovog sto sam planirao haha, usput, da li tu svaki predmet ima svog profesora ili kako se zove, ili? :)
neki profesori predaju i vise predmeta naravno,ali ne brini ima ih dovoljno,volit ces one sto su opusteni i sto shvataju da predaju vecinom babinim sinovima koji su tu reda radi,ali ima naravno i par likova koji svoj posao shvataju preozbiljno pa se ponasaju kao da su na drzavnom(ali njih je rijetkost)
u informatici jedini Zoran Avramovic koji je pain in the ass i ona krava sto predaje predmete iz ekonomije,osnove racunovodsta itd

imam osjecaj da te nisam odbio od ovog faxa vec jos vise privukao hahaha
noke1337 je napisao/la:
Citam i ibretim se  :(
stvarno se izvinjavam, ali ne razumijem znacenje rijeci "ibretim" :/
dekizh je napisao/la:
stvarno se izvinjavam, ali ne razumijem znacenje rijeci "ibretim" :/
čudim :D
zigaaznigaaz je napisao/la:
čudim :D
Aha, hvala :)

Ne znam cemu se cudi haha, ali kako je tako je  9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.