Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wi-fi na XP-u

101 pregled · 6 odgovora · otvorena 28.09.2014. u 19:56

Vozdra ljudi... Podigao sam windows XP-sp3 na laptopu i sad ne znam kako da nastelujem wi-fi.. Ne znam kako da se konektujem preko wi-fi-a na internet...
Trazio sam na googl-u ali nista mi ne pali sto sam nasao pa bi volio da mi neko objasni ko je to vec radio....

Novi sam pa ako krsim neko pravilo foruma izvinjavam se :)
A ko pomogne hvala puno :)))
iNFY je napisao/la:
Brate sve sam ovo pregledao ali mi ne pali... Znaci meni smao treba da imam opciju gdje mi izbaci wi- fi koji je aktivan i da se konektujem ukucam pasvord...

Jel mi mozda trebaju drajveri ili nest? Ove sam klipove sve pregledoa i isprobao ali ne pali :S
Skini DriverEasy, prebaci i instaliraj na taj laptop što ti nema interneta. Pokreni i on će ti naći sve drajvere. Vidi koji je drajver za wireless adapter i skini ga sa zvaničnog sajta.
Moras naci driver od wi-fi skinuti prebacit na laptop i instalirati .I meni se to isto desavalo sa win7.
umberon1 je napisao/la:
Moras naci driver od wi-fi skinuti prebacit na laptop i instalirati .I meni se to isto desavalo sa win7.
Windows 7 ide bez problema ali Windows Xp kada stavim ne mogu nista uopste nema opcije za wi fi :S ... Pokusat cu sa drajverima :D hvala na inf :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.