Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TL WA5210G wireless problem

49 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.09.2014. u 18:29

pozdrav
danas kada wireless slavi 15 godina postojanja,ja imam problem sa njim
naime otac mi posjeduje ovaj router,a ja sa kucom do njega samo laptop.Zelim da se spojim na njegovu mrezu i nadjem ga u wirelessu i sa 192.168.1.254 mogu da udjem u postavke njegovog rutera i do danas sam mogao i da se konektujem,medjutim otac je dok je radio kucu premjestao i router (najvjerovatnije ne radi zato sto ga je drzao dugo iskljucenog) i sada ne mogu da se konektujem. Da li zna neko kako da namjestim router da radi,kada udjem u njega imaju tri opcije da izaberemm,nesto kao wireless router i jos neke dvije (nmg sada da se sjetim ali ako su Vam potrebne napisat cu ih).Zna li neko kako da ovo podesim bio bih mu duboko zahvalan.Znaci,bitan je samo wireless da ja imam posto otac i ne ulazi na net a i ne treba mu nikako.
Hvala
jel ne salje nikako signal ili salje a ti se ne mozes konektovati?
salje prijatelju signal,imam jako dobar signal i kada se na tu mrezu konektujem pise eingeschränkt oder kein konnektivität (na njemackom jeziku je laptop) i ne mogu nijednu stranicu da otvorim
Hvala na brzom odgovoru
nisi uradio setup, trebalo bi da odes na 192.168.0.1 logujes se name admin pass admin i odradis quick setup ako nemas cd
anand je napisao/la:
salje prijatelju signal,imam jako dobar signal i kada se na tu mrezu konektujem pise eingeschränkt oder kein konnektivität (na njemackom jeziku je laptop) i ne mogu nijednu stranicu da otvorim
Hvala na brzom odgovoru
udari reset na default, mora raditi da ga sjeces.ali prvo pokusaj na mobu ako imas wifi vidi jel moze, ako ne, odradi ovo, ima trebalo bi da ima taj da pise factory default, i bit ce ti tu button Reset i drzi ga 5 sec dok ga ne klizne

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.