Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 20 bodova

LG L Fino update ?

155 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.03.2015. u 20:16

Pozz

imam lg l fino mobitel danas mi doso update onaj automatski preko wi fi stavio sam oko 5h poslije podne da se updatuje jos nije zavrsio, sad samo okrece onaj logo LG-ijev kad se pali i nista se ne desava ?

Je li neko imao sličnog iskustva ?

Navodno treba da instalira novi androiod lollipop 5.0 tako nesto, ali je zanimljivo sto od 5h poslije podne jos uvijek nikakvog pomaka nema :D

Hvala unaprijed
takoreci bootloop

a posto nemam bas vremena da ti pisem evo ti tekst koji sam kopirao:

Pull out the the battery of your phone, wait for about 30 seconds and reinsert it to its place.
Boot your device into ASR (Android System Recovery) mode. The method involves a hardware key combination and varies from one phone to another. For Samsung phones, for example, the key combination is Volume Up+ Home + Power keys. The tablets which generally have no Home button, you can enter the Recovery mode by pressing and holding the Volume Up + Power keys simultaneously.
In the Android System Recovery, scroll down to “wipe cache partition”. option using the volume rockers and select it using the power key.
When you have wiped the data/factory, go back to the main menu and reboot the device by “reboot system now” option.
If the device is still stuck on Bootanimation pull out the battery again and repeat the above steps. This time also “wipe data/factory reset” and then reboot device
Demonijak je napisao/la:
takoreci bootloop

a posto nemam bas vremena da ti pisem evo ti tekst koji sam kopirao:

Pull out the the battery of your phone, wait for about 30 seconds and reinsert it to its place.
Boot your device into ASR (Android System Recovery) mode. The method involves a hardware key combination and varies from one phone to another. For Samsung phones, for example, the key combination is Volume Up+ Home + Power keys. The tablets which generally have no Home button, you can enter the Recovery mode by pressing and holding the Volume Up + Power keys simultaneously.
In the Android System Recovery, scroll down to “wipe cache partition”. option using the volume rockers and select it using the power key.
When you have wiped the data/factory, go back to the main menu and reboot the device by “reboot system now” option.
If the device is still stuck on Bootanimation pull out the battery again and repeat the above steps. This time also “wipe data/factory reset” and then reboot device
Probao sam , uopšte ne reaguje na ta dugmad.

Samo mi vrti logo lg nista vise tako je cijelu noc bilo uopšte nikakve naznake.
tschokie je napisao/la:
Probao sam , uopšte ne reaguje na ta dugmad.

Samo mi vrti logo lg nista vise tako je cijelu noc bilo uopšte nikakve naznake.
Jesi siguran da si koristio dobru kombinaciju tipki ? Jer je nemoguce da ne reaguje
Demonijak je napisao/la:
Jesi siguran da si koristio dobru kombinaciju tipki ? Jer je nemoguce da ne reaguje
Da siguran sam probao sam više puta uopšte ne reaguje , samo se upali telefon i nastavi da vrti logo i tako sve u nedogled.

Da li taj telefon uopšte podrzava lollipop taj novi update ?
moja sestra je imala takav problem ali na htc-u
i morala je nositi kod majstora da oni nesto urade,10 do 20 maraka je platila.

i kad je vec lg l fino u pitanju,zanima me kakava mu je rezolucija ekrana ?
AceAmmar17 je napisao/la:
moja sestra je imala takav problem ali na htc-u
i morala je nositi kod majstora da oni nesto urade,10 do 20 maraka je platila.

i kad je vec lg l fino u pitanju,zanima me kakava mu je rezolucija ekrana ?
480x nesta , ako kontas igrat igrica nemoj uzimat jer imas slobodnog prostora 1,5GB 

@ontopic , kako si ti uopste uspio updetovat software, meni stoji eo na 4.4.2 i kaze nema novijih verzija o.O
amiir5 je napisao/la:
480x nesta , ako kontas igrat igrica nemoj uzimat jer imas slobodnog prostora 1,5GB ;)

@ontopic , kako si ti uopste uspio updetovat software, meni stoji eo na 4.4.2 i kaze nema novijih verzija o.O
Automatski sam kroz dva dana nakon kupovine aparata dobio ponudu za update uradio update i nije radio ..
tschokie je napisao/la:
Automatski sam kroz dva dana nakon kupovine aparata dobio ponudu za update uradio update i nije radio ..
ja ga cak forsiro sa mi se updejta , nece pa nece  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.