Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

account suspended

121 pregled · 5 odgovora · otvorena 20.07.2014. u 23:31

Ovako dao sam jednom liku account pri cemu me je on prevario i promijenio password i email. .Znaci uspio sam da vratim account i kad sam htio da se logujem izbacilo mi je da je account suspendovan.Gledo sam match history nije igrao nikakve meceve znaci ne znam kako je moglo da se account banuje.

Evo SS : http://prntscr.com/44nkfx
Account ti je suspendovan zbog toga što su uvidjeli da ti neko drugi igra na profilu što je kod njih zabranjeno i to smtraju kao neku vrstu kupopradje njihovih profila.
Još jedan mogući razlog je taj da lik kome si dao account zna dosta informacija o tom profilu i da je poslao support-u da mu vrate profil. Oni to kad vide, da više osoba pokušava vratiti jedan profil oni ga perm banuju, u rijetkim slučajevima ljudi uspiju dobit unban, moraš imat baš jake dokaze o vlasništvu profila.
Chombe91 je napisao/la:
Account ti je suspendovan zbog toga što su uvidjeli da ti neko drugi igra na profilu što je kod njih zabranjeno i to smtraju kao neku vrstu kupopradje njihovih profila.
Još jedan mogući razlog je taj da lik kome si dao account zna dosta informacija o tom profilu i da je poslao support-u da mu vrate profil. Oni to kad vide, da više osoba pokušava vratiti jedan profil oni ga perm banuju, u rijetkim slučajevima ljudi uspiju dobit unban, moraš imat baš jake dokaze o vlasništvu profila.
znaci ja se mogu pozdravit sad sa acc-om?
MasinaZaLoL je napisao/la:
znaci ja se mogu pozdravit sad sa acc-om?
Ako je taj RIOT imalo kao Blizzard mislim da ga mozes vratiti.
Kontaktiraj ih preko ticketa ili ako imaju "support number/call"
posalji sliku licne mozda kreditne kartice,sq-sa,IP adresu i slicno.
ako si ti napravio acc i znas vecinu informacija, mozes lagano vratit za par dana (dva puta sam vraco, vrlo lagano ako znas info )

btw zaboravi reci, samo napomeni u ticketu da ti je account hackovan
Ako ti je banovan radi Term of Use nikad te nece unbanovati. To su obicne seljacine koje nemaj niti sekunde razuma. Meni je bio hackovan account, vratio sam ga. Opet mi je pokusan bio, jedva je bio vracen ali posto sam rekao da mi je rodjak odigrao game radi toga sam banovan zauvijek. Koliko god da sam molio, koliko god da sam govorio da sam dao dosta para, djabe.. Njih boli neka stvar za nas, mi smo 1 member od njihovih 2 miliona.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.