Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL] free rp

210 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.08.2014. u 11:21

pozz.zanima me ima li kakav nacin da se dobije free rp jer me neki ljudi more ea otvorim neke refferal linkove i ko oni dobiju onda free rp

nisu to male nsgrade to je po 3k rp O.o
da li je moguce
?
Nije. Ljudi zarađuju na vama. Vi ljudima dajete da vama klikaju referale, a zapravo klikaju vlasnicima tih "referala" linkove s reklamama. Pored toga, ima i phishing sajtova tog tipa, npr. dovedeš 5 referala i traži ti username i password da ti uplati RP.

Nema ništa džaba, jedino da pratiš po redditu i twitchu, tamo možeš naletit na koji giveaway

Post dobio aplauz od DZAVID

Ako imalo voliš svoj account, zaobilazi takve sajtove. Kao što ti Brix reče, imaš na twitchu giveawaye (giveaway subreddite zaobilazi jer su i moderatori tih subreddita scammeri) pa ganjaj, ali uvijek postoji mogućnost da je fake giveaway.

ugl. Čuvaj se, ne pristaj na bilo kakve tradeove, ne skidaj ništa sumnjivo na računar i ne daji nikakve podatke.

LP
DZAVID je napisao/la:
Ako imalo voliš svoj account, zaobilazi takve sajtove. Kao što ti Brix reče, imaš na twitchu giveawaye (giveaway subreddite zaobilazi jer su i moderatori tih subreddita scammeri) pa ganjaj, ali uvijek postoji mogućnost da je fake giveaway.

ugl. Čuvaj se, ne pristaj na bilo kakve tradeove, ne skidaj ništa sumnjivo na računar i ne daji nikakve podatke.

LP
hvala brate daj sebi i ovim iznad aplauz-zaaluzeno 
Ništa što se tiče ovih ref. linkova ne radi tj. samo oni profitiraju.
Jedini način da dobiješ RP a da ga ne platiš su stranice tipa allkeyshop, playfullbet, ingato. Ja sam prije 2 mjeseca uzeo 2 skina na twitter-u/twitch-u ali mislim da je RIOT odlučio da sve starije kodove "izbriše" radi preprodaje tako da sad i nema code giveawaya.

Ako ti je baš stalo do RP-a počni igrati ingato uostalom možeš dobiti i druge nagrade od periferije do auta:
https://www.youtube.com/watch?v=0mA67C9e6D8
Riot pravi jadovi,nikad nista besplatno nije bilo od kad su se probili sa ovom smrdljivom igricom.
Wertu je napisao/la:
Riot pravi jadovi,nikad nista besplatno nije bilo od kad su se probili sa ovom smrdljivom igricom.
A kako mislis da serveri opstaju i ta sranja ?Ne znam sto ti je rp toliko bitan..samo izgled drugi lol
Lelouch je napisao/la:
A kako mislis da serveri opstaju i ta sranja ?Ne znam sto ti je rp toliko bitan..samo izgled drugi lol
Dok je Riot bio manje popularan svako malo je davao RP. Sad kako su postali najbolji nema sanse da ista daju. Kakogod, skinovi su samo bacanje para dok npr ako ti treba IP,XP Boost ili sl. "vrijedi" dati pare.

Ali opet kazem, nije worth bacati pare na igrice ali svako radi sta zeli sa svojim parama.
BUNTAAAA je napisao/la:
Ništa što se tiče ovih ref. linkova ne radi tj. samo oni profitiraju.
Jedini način da dobiješ RP a da ga ne platiš su stranice tipa allkeyshop, playfullbet, ingato. Ja sam prije 2 mjeseca uzeo 2 skina na twitter-u/twitch-u ali mislim da je RIOT odlučio da sve starije kodove "izbriše" radi preprodaje tako da sad i nema code giveawaya.

Ako ti je baš stalo do RP-a počni igrati ingato uostalom možeš dobiti i druge nagrade od periferije do auta:
https://www.youtube.com/watch?v=0mA67C9e6D8
Da ali ingato je samo za eune trenuto, kazu da ce se do kraja godine prosiriti i na euw
Lima je napisao/la:
Da ali ingato je samo za eune trenuto, kazu da ce se do kraja godine prosiriti i na euw
Da to nisam napisao.
Mislim da će biti i za euw ali mislim da može igrati na eune pa da zamoli isplatu na euw ili da gifta sam sebi. U dosta situacija su ljudi iz INGATO-a izašli u susret čak su znali plaćati carinu i ostale troškove dostave pa čak i uplaćivati novac u vrijednosti nagrade (slušalice/miš/podloga etc.) da nemaju problema sa carinom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.