Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

League of Legends TEAM

176 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.08.2014. u 21:24

Pozdrav svima !

Eh ovako dizem ovu temu u cilju da pronadjem igraca za tim.
Tacnije potrebna mi je pozicija supp,platina ili vise rangiran.
Server je eune,znaci treba mi ozbiljan igrac koji ce biti u mogucnosti igrati slijedece 2/3 sedmice i baciti fokus na igru i da se unaprijed synergy tima i da se igra na jednom ozbiljnom nivou,naime ja sam stupio u kontakt sa covjekom iz 4NOT organizacije receno nam je da traze rezultat na go4lolu to je turnir na http://www.esl.eu ko ne zna moze da procita i da se informise o tome.Znaci dobrim rezultatom bi smo dobili punu podrsku te organizacije za dalje napredovanje znaci meni ovo nije zajebancija iskreno zadnja sansa da nesto probamo sa nekom ekipom zato molim ko misli da se zeza i sprda na temu neka je zaobidje.
Za ostale detalje oko igranja,line upa i satnica nek se meni javi
Dzavid je platin V i main mu je support,mislim da igra na eune,kontaktiraj ga ako se i sam ne obrati na temu.

u svakom slucaju gl!
WanNe_ba je napisao/la:
Dzavid je platin V i main mu je support,mislim da igra na eune,kontaktiraj ga ako se i sam ne obrati na temu.

u svakom slucaju gl!
1. Na euw sam
2. Ne igram lol aktivno
ako nikog ne nadjes add mene, ja sam silver, al mainam supporta, pa vidi kakav sam
inActive mi je acc
Ovdje nećeš naći ljude koji su ozbiljni, niti koji još igraju, a plat+ su community je ku****a i niko neće da se zajebaje s tim.

Sretno u nalaženju supporta! 
Kaza supportati ću ti ja tim,al ništa đzabe na ovom svijetu nema  :D :D :D :D :D
xpally je napisao/la:
Ovdje nećeš naći ljude koji su ozbiljni, niti koji još igraju, a plat+ su community je ku****a i niko neće da se zajebaje s tim.

Sretno u nalaženju supporta! :)
hvala
DZAVID je napisao/la:
1. Na euw sam
2. Ne igram lol aktivno
Izvini sto sam spomenuo tvoje ime bez da kontaktiram,samo preporuka je bila.

LP
WanNe_ba je napisao/la:
Izvini sto sam spomenuo tvoje ime bez da kontaktiram,samo preporuka je bila.

LP
Nema veze, znam da su najbolje namjere bile 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.