Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Da li je dosadio ???

1 pregled · 74 odgovora · otvorena 16.07.2007. u 10:07

Counter Strike :D

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%
0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
DA ! , zato sto mi je pc diwan
neznam sta bi ti reko xD
meni je dosadio mislim igram ga josh al dosadjiva pomalo.....
Ma nije dosadio sve to stoji ima citera ali ima nekih servera gdje su uvijek 2-3 admina tako da nema sanse da udje citer ... a ne ovi nasi epn , bihnet itd itd ... uvijek ce biti citera i na epn-u i na bihnetu zato trazite dr servere ...
da se napravi vise ozbiljnijih klanova, i vise eventa
nebi bio dosadan
Dosadilo brate nakod 2.5 godine igranja.Dizem kapu momcima koji su izdrzali 6 godina za ovom igricom
Meni nije dosadio niti mi moze dosaditi samo me malo zivcira kada ima puno botova volim da ima jedna chiter nego puno botova, ali posto se od CS ne zivi mene zivot zove idem sada na faks u Mostar tako da jos dva do tri max mjeseca i prestajem CS. Onda cu ga igrati s vremena na vrijeme.
DA

kako lan tako i online
DA i to uveliko ...

Razlozi :

1.Konekcija ...
2.Admini
3.Citeri

Jednostavno cheateri ti cejf pokvare ...
Ma Kako nije dosadoio vise dodjem i udjem u bilo koju tablu i samo mi koz zid HEAD a kako to cit i sto mi se josh neki dan dogodi na cs ja sam umro od smijeha uddje neki lik i pita svoga frenda ovako
"e meni nece da radi ovaj wh aj mi daj link da ga ponovo skinem ili mi objasni kako radi"

ROFL
i sada ti igraj :::
nikad nije bilo vise citera na serverima...al opet nisu ni oni toliko dosadni koliko su admini dosadni i glupi i debili i koliko samo nerviraju raju...tako da ispada da je CS dosadan i gubi raja volju z*** toga da igra
gestapo je napisao/la:
kupite steam .. i nemorate se brinuti za chitere

mah gesta buraz mislis da na stemu nema citera ?

cs igram ionako kad mi je dosadno ali posto mi je stalno dosadno ..

samo citeri usrase sve zivo
Nije cs, kako ga vi zamisljate =) Shvatit cete nekad sta je cs.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.