E ovako dragi momci,ja bi vas obavjestio da nas dragi mi0,Arnest,Posho kako ga vi svi znate kao dobru osobu i gamera CS-a.Imao neki problem sa srcem,i bio u kriticnom stanju kako su nam doktori rekli,uz Allahovu pomoc vracen je u zivot,bio je na aparatima ali sada je puno bolje.Ovo sve mu se desilo radi konzumiranje velike kolicine cigareta,i previse provodzena sa racunarom.On je sada puno bolje,i lezi na Intezivnoj njezi,2 sprat u bolnici Kosevo,ulazili smo u tu sobu gdje je on,kao 17godisnjak lezi medzu ljudima koji imaju od 50 pa nadalje godina.Kako nam kaze dosadno mu je i lezace najmanje jos 3 sedmice dok se sve ne ustanovi i ne poboljsa.Pa bi vas zamolio svi koji bi mu zelili otici u bolnicu,napisao kako i gdje.Posjete su od 2 do 3 sata.U sobu mogu uci po dvije osobe,i biti po petnaest minuta.Ja bi vas zamolio da posjeti naseg dragog Arnesta,Poshu,mi0-a da ga na neki nacin obradujete i orazpolozite.Toliko od mene.I uz Allahovu pomoc molimo ga da nas dragi Arnest budi isti onakav kakav je bio prije,i da prestane pusiti cigarete.I da opet stavi osmijeh na lice. TOLIKO OD MENE (HVALA).Ovo me mnogo pogodilo i mogu vam reci da nikada nikome nebi pozelio da bude u ovakvom stanju...mi0 brate uz tebe smo