Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

problemoo

458 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.07.2007. u 17:32

imam prob ..... nes sam se zajebavo sa kompom i poceo vadit ram i dodavat novi i nis ..... vratio sam ram kakav je i bio tj. imao sam 512 vratio sam plocicu u slot dje je i stajao ali komp nedaje znake zivota tj monitor mi je crn dok masina radi ali usporeno .. neznam dje je prob ... i koji mu je ku... please help btw : komp ima 4 slota za ram
probaj da te svoje rame stavis u drugo racunalo..i ako valja onda ti je do slota...ili uzmi od frenda njegove rame(pazi da se podudaraju s vrstom slota koji imas) i stavi u svoje racunalo...ako njegovi rade na njegovom racunalu a na tvom ne onda je do slota...a ako njegovi rade onda ti je do rama..

a moze biti da imas dual maticnu(gdje su DDR i DDRII slotovi) pa da nisi mozda samo zamjenio...

probaj ovo sto sam ti rekao..pa onda javi kako je proslo!
Rješenje
               kazE. je napisao/la:
jel moguce da je graficka riknula ovaj slucaj mi se desio na jois 1 kompu:S:S

ja ne bi reko...meni je graficka bila shebana ali se vidila slika..mada je bilo uzasno lose opet se nesta vidjelo..nevjerujem da je do graficke..probaj upalit s drugim ramima i grafickom..pa da vidis sta ne valja
vjerovatno pregorila maticna.
(drago mi je)
trebas vidjet koliko ti ima Mhz trenutni ram i sa tolko Mhz moras kupiti kolko hoces nadograditi......
               kazE. je napisao/la:
potti .... nemam slike na monitoru komp je rahmetli..... cpu radi ali nema slike na monitoru.....

pa cim ti radi procesor rade vjerojatno i rami..tako da je problem do graficke..odakle si? si iz osijeka? ako jesi ja cu ti donjet graficku da isprobas..ako nisi onda posudi od nekog jarana graficku samo da vidis jel ti do toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.