Dakel ocu da kupim sebi neku ram karticu da je 1 g i da se radnja nalazi izmedu skenderije i carsije i cijena kolika je ako nek zna i da mi sve objasni na pm kad kupim kako da stavim i tako dalje Hvala unaprijed:-d
Diskusija
DDR2
0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.10.2007. u 18:02
imas u plusu u skendriji uzmes 1gb kingmax 800MHZ oko 80km ti je ili odes u didaktu u hrasnom imas i tamo
eh to kingmax sam cuo mos ako znas da mi objasnis kako da ugradimn i ta ostala sranja oticu ja i sutra pogledat ako *** da i kupit
http://www.plus.ba/proizvodi/index.php?idkat=678
Terezije b.b. | 71000 Sarajevo
neznash kako stavit ram ?
omg nema laksheg posla , turish ploccicu samo u slot (tamo gdje ti je do sada stojo ram , samo zamjenish do kraja ugurash i sa strane one shtipaljke vratish) gl
btw. 300 post , gz2me
Terezije b.b. | 71000 Sarajevo
neznash kako stavit ram ?
omg nema laksheg posla , turish ploccicu samo u slot (tamo gdje ti je do sada stojo ram , samo zamjenish do kraja ugurash i sa strane one shtipaljke vratish) gl

btw. 300 post , gz2me

Zadnji edit: 14.10.07 u 12:08:08
I samo jos jednoi pitanj imam vec jednu karticu 512 dali bi mogle da obje rade
milish mogul zajedno radit?
da mogo samo moraju biti isti proizvidjac da nebi doslo do nekih komplikacija
da mogo samo moraju biti isti proizvidjac da nebi doslo do nekih komplikacija
E *** meni je ova sad kartiva vdata a ta jel kingmax aj pa pitat cu te iz radnje da li mogu obje radit hvala svima
Ovisi, nekad ne moraju biti isti proizvodjaci ali pazi da su ti iste brzine jer ce ti inace veca raditi na manjoj brzini.
e nemoj sam da ne ugasis comp. kad ubacivas ram da bi se nebi istopio ugasi prvo comp. pa ga metnes meni se jednom stopio ram nisam ugasio comp.
a da bi sebi kupio pravi ram trazi da su jednaki tj ista marka- obavezno a i ista velicina npr. 512 - 512 a ako ubacis 256 - 512 onda ti radna memorija ram neradi kak treba ako su iste isto opterećenje . . .. .. .
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.