85.196.81.44:27062
novi hltv ip
mech pocinje uskoro ...
HF
novi hltv ip
mech pocinje uskoro ...
HF
1.780 pregleda · 74 odgovora · otvorena 10.07.2007. u 15:03
ako je namjesteno nemoj ni da igras niko se nebuni samo ti ...samo se bezze svadjate bolje da je tema na gamelimit forumu da se tamo razjasni.. Gledajucu ovako xpnc i zur prolaze ... |
a owo je neka nowa wasa prawila cuj nekakwe bodowe , a ne duel te 2 ekipe lol
| ja necu da se swadjam niti je radi postowwa , ako treba nek me banuju naprawicu nowi acc da idemo ispocetka ... Eo ti igras sa Zukom, reci mi molim te zasto nisi stawio sebe u najtezu grupu , pa normalno nisi budala a owo je neka nowa wasa prawila cuj nekakwe bodowe , a ne duel te 2 ekipe lol |
| E boze me sacuvaj jarane ja nemam nista protiv tebe niti protiv jasse totalno sam neutralan. Ja igram sa zukom ali zuka opste nije izvlacio grupe nego Blade of silence ili kako vec pa jarane vjeruj mi da ja vishe volim sa vama poigrat nego sa nekim nubovima. Al eto otom potom nezelim da se svadjam opste. Budi mi pozdravljen |
hah brate nema weze znam da nije realno al eto ..Zadnji edit: 10.07.07 u 17:11:02
, a nema mjesta za mene >
.
Zadnji edit: 10.07.07 u 17:15:45
ispali pa je**t ga.ako je namjesteno bilo onda bas te boli za sve...znas kako je na lanu i cus. |
| ni bxm ni todor gestapo imao temeperaturu |
| ne govori da je namjesteno za nasu grupu, nego za zukinu a za nas mec hajde da oni nas gule swaki lan mec, nego nas uzeli 1 kao i mi njih i govori da su jaki XD |
| Zuka , LoCo organizatori neki , kad ste bili na nekom turniru ? NIKAD vi fol u organizaciji,HAHAHAH JEL VAS STID !!!! xpNc i oldies nek ponove mec ko dobije nek ide dalje i cuus |
(L)
| pa ko ti je igo ? |
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.