Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

xpNc vs zuR

1.780 pregleda · 74 odgovora · otvorena 10.07.2007. u 15:03

85.196.81.44:27062
novi hltv ip

mech pocinje uskoro ...

HF
oldies`Zwer je napisao/la:
malo ofirno al et...

mi izgubimo od zuR , ubijemo xpnc i oni fol dobiju zuR , smijeno

idi gledaj mibr tup tup
a stani necu da se swadjam , to wi bolji od nas ?
a stani necu da se swadjam , to wi bolji od nas ?

nismo
vi ste cpl ekipa

Zadnji edit: 10.07.07 u 10:42:32

quell je napisao/la:
nismo
vi ste cpl ekipa

ko prizna, pola mu se prasta
ko prizna, pola mu se prasta

da nabijamo postove ?
Joj jesam ih ownao sa restartima xDDDDDDDDDD
Rev. je napisao/la:
Joj jesam ih ownao sa restartima xDDDDDDDDDD

taman mec da krene
banova nas
quell je napisao/la:
taman mec da krene
banova nas

nisam
malo server vas izbaci lalala
oldiesima nisu igrali kiss i simson a ja se sjecam samo jednom da ste vi njih dobili i to u infernu gdje im slusalice nisu radile ping im bio 150 itd itd
Saka~ je napisao/la:
oldiesima nisu igrali kiss i simson a ja se sjecam samo jednom da ste vi njih dobili i to u infernu gdje im slusalice nisu radile ping im bio 150 itd itd

a stasnet ? koliko puta
Saka~ je napisao/la:

nista ovih dana mec u stasnetu
Saka~ je napisao/la:

alo nubu ****ni pazi sta pricas JA U STASNET NOSIM SLUSALICE JER U STASNETU NE RADE SLUSALICE IDUCI PUT CU PONJET SVOJU CENTRALNU JER PCIOVI NISU FORMATIRANI OD KAD JE OTVOREN CENTARRRRRRR

A SVI SE DOBRO SJECAMO KAD SMO JA I DARKMAN USLI U STASNET KAD JE MIO, I OSTALA RAJA IZ STASNETA koristila AIMBOT i WH I ownali na epnu pitajte darkmana...

u infernu su bile slusalice al kad je neko ne pismen nezna da ih prikljuci to je druga stvar

taj mech vs njih online odigran je smijesno....

Jer nisu igrala 3 igraca iz xpNc a ko to je ne bitno bitno je da nisu 3 hf
nemoj se rasprawljat sa njima bilo im je denga , denga u areni , u stasnetu ja nisam igro nikad protiw was ... ot je bio neki mix

a sto se tice lige nije nam igro kiss ni simson 2 najbolja igraca , igro nam je NJoFRAA kao FGB

igrala su 3 bolja igraca od was i sad tisina

STO SETICE LIGE KAKO MI MOZEMO BIT 3 ? IMAMO ISTO POBJEDA KAO I WI ZNACI GLEDA SE MEDJUSOBNI DUEL KOLIKO JA ZNAM TAKO SE LIGA IGRA , ZNACI MI SMO WAS DOBILI I MI IDEMO DALJE KOLIKO JA ZNAM TAKO BI TREBALO DA BUDE , U SLUCAJU DA NEBUDE TAKO ZNACI DA JE TU MALO NAMJESTENO ... I GRUPE SU NAMJESTENE STA MISLIS DA CE ZUKA I KOMPANIJA SEBE STWIT U GRUPU SA EU4IOM ILI KKA ILIS A NAMA ZELISH ... ZNACI GANJAJU STO LAKSE .. CHEATERA AKO NEMA DOSAD PALIT CE SE CHEATOWI TAMO POLUFINALE I FINALE .... PISHAS LIGU , DA WIDISH STA SE GLEDA AKO 2 CLANA IMAJU ISTO BODOWA GLEDA SE MEDJUSOBNI DUEL RETARDI MALOUMNI

Zadnji edit: 10.07.07 u 11:30:49

nemoj se rasprawljat sa njima bilo im je denga , denga u areni , u stasnetu ja nisam igro nikad protiw was ... ot je bio neki mix

a sto se tice lige nije nam igro kiss ni simson 2 najbolja igraca , igro nam je NJoFRAA kao FGB

STO SETICE LIGE KAKO MI MOZEMO BIT 3 ? IMAMO ISTO POBJEDA KAO I WI ZNACI GLEDA SE MEDJUSOBNI DUEL KOLIKO JA ZNAM TAKO SE LIGA IGRA , ZNACI MI SMO WAS DOBILI I MI IDEMO DALJE KOLIKO JA ZNAM TAKO BI TREBALO DA BUDE , U SLUCAJU DA NEBUDE TAKO ZNACI DA JE TU MALO NAMJESTENO ... I GRUPE SU NAMJESTENE STA MISLIS DA CE ZUKA I KOMPANIJA SEBE STWIT U GRUPU SA EU4IOM ILI KKA ILIS A NAMA ZELISH ... ZNACI GANJAJU STO LAKSE .. CHEATERA AKO NEMA DOSAD PALIT CE SE CHEATOWI TAMO POLUFINALE I FINALE .... PISHAS LIGU , DA WIDISH STA SE GLEDA AKO 2 CLANA IMAJU ISTO BODOWA GLEDA SE MEDJUSOBNI DUEL RETARDI MALOUMNI

Ajmo ponovit mec oces HAHAHAHAHHAHAHA

NOOBZ RULZ NAPOLJE
yassawOw~ je napisao/la:
Ajmo ponovit mec oces HAHAHAHAHHAHAHA

NOOBZ RULZ NAPOLJE

mi napolje MEDJUSOBNI DUEL ALO KO JE KOGA DOBIO MI WAS ZNAM HWLA CAO

ocete da se ponovi mech online ?
mi napolje MEDJUSOBNI DUEL ALO KO JE KOGA DOBIO MI WAS ZNAM HWLA CAO

HAHA vi igrali 16:10 vs njih
znaci nama je bilo dovoljno 11 rundi da uzmemo i da budemo drugi u grupi zato djete stfu a za razliku nismo uzeli 11 nego 16 HAHAHAHAHHAA DUSMANIIIIIIIIIIIIIIIIII

Zadnji edit: 10.07.07 u 11:46:55

quell je napisao/la:
ni bxm
ni todor
gestapo imao temeperaturu

Taj i kad bi dobio jack pot na bingu nebi ubio 2 lika po mapi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.