Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ART] MaRiJo4EvEr

215 pregleda · 4 odgovora · otvorena 26.04.2014. u 02:02

Lijep pozdrav svima !

12.06.2011. godine prestao sam sa 'aktivnim' radom u Photoshopu, tu je bila i moja zadnja tema na GBA, od tada sve što sam radio jest neke mutave covere i RQ poneki uradio 

Danas, gledajući temu od našeg Smite, i zahvaljujući večerašnjoj dosadi, odlučio sam opet upaliti Photoshop i počet raditi, poslije malo dužeg vremena 

Mnogo je prošlo od 2011. godine, 80 % stvari sam zaboravio, ali eto, kritikujte slobodno, valjda sam sad zreliji nego prije pa mogu prihvatiti kritiku 

1. Dead Space Signature:

2. GBA Info Card:

Uz ovaj Info Card odlučio sam postaviti .psd, ako ima osoba koje bi htjele da imaju ovakav Info Card, nek uzivaju 

DL Link

Ikone od CS & LoL su dio ovog packa : LUCID Icons

Toliko od mene  :*
boli nas ku**c mali

Post dobio šamar od SmitoBona

3/5 (zaboravio si pravilinik)

Sig. je fino uradjen sve lijepo uklopljeno i nemam zamjerki medjutim drugi rad dosta slabo ovo je svako mogao napraviti u ps za 10 min max.Mogao si bar na ovaj g.ba logo gradient staviti da se uklopi.
forzein je napisao/la:
3/5 (zaboravio si pravilinik)

Sig. je fino uradjen sve lijepo uklopljeno i nemam zamjerki medjutim drugi rad dosta slabo ovo je svako mogao napraviti u ps za 10 min max.Mogao si bar na ovaj g.ba logo gradient staviti da se uklopi.
Trebo sam staviti crni skin na gba pa uslikat, al jbga zaboravio  ugl. hvala na komentaru  IC je namijenjen bio da bude simple, ubacio ga čisto da budu 2 rada 

@nixon za ostale nez, tebe nema sta bolit 
Svaka čast bratu koji se do svoje 13. godine života bavio "aktivno" Ps-om.
Žao mi je što si u najboljim godinama svog života, tačnije 12.6.2011. godine zanemario Photoshop i tad napisao svoju posljednju temu na G.ba...

Drago mi je da je moja tema, pored dosade, svakako, probudila želju u tebi, za ponovnim radom u Ps.

Na prvom radu render ti odskace od pozadine, nema flowa.

Drugi rad prazan, prejednostavan, nesimetrican.

Nastavi raditi i drugi put kad te nesto inspirise radi duze od pola sata 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.