Diskusija
[ART] bunt4 30.4.2014
88 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.04.2014. u 18:03

vidi gdje je izvor svjetla... na sredini rada skoro, iznad. Ti ga stavio skroz desno... Pozadina moze puno bolje al daje malo flowa tako da nije totalno lose. Fali c4d. Ne razlikuje se pretjerano od orginalnog rada...

Drugi rad nije los, ima vise efekata ali jos uvijek se osjeca ta praznina. Font mi nije bas legao ocima...
Sve u svemu, dobar tri.
Nastavi da radis.
SmitoBona je napisao/la:

vidi gdje je izvor svjetla... na sredini rada skoro, iznad. Ti ga stavio skroz desno... Pozadina moze puno bolje al daje malo flowa tako da nije totalno lose. Fali c4d. Ne razlikuje se pretjerano od orginalnog rada...

Drugi rad nije los, ima vise efekata ali jos uvijek se osjeca ta praznina. Font mi nije bas legao ocima...
Sve u svemu, dobar tri.
Nastavi da radis.
sine od mene 2 zvjezde
torQ7u je napisao/la:
nije obavezan, al nikako OBAVEZAN da stavlja C4D u sig ako nema potrebe, c4d se stavlja radi estetike da ti rad dobije neki flow recimo, ili neki je****i efekat da stvoris sa c4dom
sine od mene 2 zvjezde
sine od mene 2 zvjezde
SmitoBona je napisao/la:
znam da nije ali po meni bi ga trebalo staviti na navedeni rad
Što se tiče c4d render-a ne znam baš dobro raditi sa njima tražio sam neke tutorial-e ali rijetko sam što našao, a što se praznine rada tiče daj mi neku ideju da ispunim prostor jer ja definitivno ne znam na koji način da ga ispunim.
Hvala puno na svim kritikama.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.