Diskusija
[ART] Elmir007
145 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.05.2014. u 22:37
Radovi su prazni. Pozadina (prvi rad) loše odrađena. Druga i nije tako loša ali fali tu još mnogo toga.
Gledaj tutorial-e a nemoj samostalno nešto radiiti kad nemaš dovoljno vještine.
Uglavnom malo su bolji od prethodnih.
Gledaj tutorial-e a nemoj samostalno nešto radiiti kad nemaš dovoljno vještine.
Uglavnom malo su bolji od prethodnih.
izvini,ali negdje sam procitao svi napreduju ti nikako da se proguras.po meni je ovo ocajno uradeno,izvini ali tako je,ali ne odustaj,i jos nesto bi ti preporucio da ne pravis art svake sedmice nego uci i gledaj tut pa postavi jedan dobar ART,kao sto i ja spremam. 
sve u svemu

sve u svemu
mapije je napisao/la:
izvini,ali negdje sam procitao svi napreduju ti nikako da se proguras.po meni je ovo ocajno uradeno,izvini ali tako je,ali ne odustaj,i jos nesto bi ti preporucio da ne pravis art svake sedmice nego uci i gledaj tut pa postavi jedan dobar ART,kao sto i ja spremam. ;D
sve u svemu
sve u svemu
Elmir007 je napisao/la:
sve radim po tutorialu, j*g ne ide me, pa nije lahko signature uciti tj odjednom sve nauciti, to ce tti potvrdit i SmitoBona i MY7H i sve i jedan koji zna vjeruj mi trudili su se puno, nemam ja puno vremena, al uglavnom gledam tutorijale.. doci ce sve do sebe.

Ali upor,zelja,trud je najjbitnije - NIKADA NE ODUSTAJ- NEWER GIVE UP- hehe.

samo lagano,kad ti ne uspije iz prve,trece,pete.. ispasce jednom "savrseno" .
Prvi rad neću ni komentarisati...

Drugi rad mi je smiješan iz par razloga.
Pozadina može proći, ali render je užasno uklopljen.
Pozicioniranje svjetlosnog izvora je loše, a kao da si dodao sharpen na render, dok je pozadina ostala normalna.

Drugi rad mi je smiješan iz par razloga.
Pozadina može proći, ali render je užasno uklopljen.
Pozicioniranje svjetlosnog izvora je loše, a kao da si dodao sharpen na render, dok je pozadina ostala normalna.

svidja mi se jako drugi, ali prvi...

Stvarno mi je dosadilo da ti ponavljam jedno te isto. Pa covjece boziji je li toliki problem upalit tutorijal i pratit ga od pocetka do kraja? Jesi li toliko lijen ? Ne razumijem te... ovo sam ti predlozio nekih 20 puta do sada. Uzmi jednostavni tutorijal i uradi od pocetka do kraja. Ako neku opciju ne mozes naci - googlaj. Ovako neces nikada napredovati.
Malo smijesno da stavljate art u naziv teme a radovi se ne mogu klasificirat ni 0.0032% kao umjetnost
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.