Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ART] Elmir007

187 pregleda · 11 odgovora · otvorena 24.05.2014. u 20:32

ja fontova dzamijskih

Dodaj malo lighta da na renderima ako je vatra probaj da uskladiš malo više render sa pozadinom. Popravio si se 

Al fontova dzamijskih hahaah

Solidno, al brate ti svaki rad us*reš sa fontovima.. skini koji font pack, il pitaj nekog kad ti se vidi font pa nek ti da ime.. A ne ovako uzmeš Arial i to.. 

@
I na drugom sigu si stavio font žuto-plav, a nigdje ti tu nema žute boje, baš upada u oči..

http://www.sigtutorials.com Pogledaj ove tutorijale 

za trud

Brate nemoj misliti da te hejtam ali fkt si morao ovo bolje pogotovo sa vise ocekivao nakon sto sam procito negdje tvoj post "Nisam dugo postavio art temu jer se trudim i dosta radim uskoro ce biti"

avatar obicni simple preko tuta ova linija i to je to

drugi rad prvo sto je render fuj da Bog sacuva previse si nabaco flarea,lightova,overlaya...

3 nista samo si stavio render malo smudge okolo i to je to

goku fuj stvarno ne znam kako si ovo uspio uraditi

Fontovi stvarno losi popravi to sto ovaj kaze dzamijski + gay boje gdje to ide zajedno haha :D

Znaci brate nije da te nesto hejtam ali fakat se potrudi vise i prati tutova,kucaj na deviantartu signature tutorial tu imas najvise tutoriala,ili malo pogledaj yt chanel bakaarts,ili fa uradi i osvoji .. itd itd
Drugi put se vise potrudi!
RSF je napisao/la:

za trud

Brate nemoj misliti da te hejtam ali fkt si morao ovo bolje pogotovo sa vise ocekivao nakon sto sam procito negdje tvoj post "Nisam dugo postavio art temu jer se trudim i dosta radim uskoro ce biti"

avatar obicni simple preko tuta ova linija i to je to

drugi rad prvo sto je render fuj da Bog sacuva previse si nabaco flarea,lightova,overlaya...

3 nista samo si stavio render malo smudge okolo i to je to

goku fuj stvarno ne znam kako si ovo uspio uraditi

Fontovi stvarno losi popravi to sto ovaj kaze dzamijski + gay boje gdje to ide zajedno haha :D

Znaci brate nije da te nesto hejtam ali fakat se potrudi vise i prati tutova,kucaj na deviantartu signature tutorial tu imas najvise tutoriala,ili malo pogledaj yt chanel bakaarts,ili fa uradi i osvoji .. itd itd
Drugi put se vise potrudi!
ja gledam tutorijale na deviantartu i jednostavno preteski su..
Elmir007 je napisao/la:
Prvi put cujem da je tutorial pretezak...
Elmir007 je napisao/la:
Tutorial ne može biti težak a ako već ne možeš naći tutorial-e na devianart-u idi na youtube i prati.....

2/5
Elmir007 je napisao/la:
kako brate preteski? Kako su oni to uspjeli uraditi ? Hajd eto zanemarimo njih neku su oni "pro" al eto kako ja uspijem koji sam levat
RSF je napisao/la:
kako brate preteski? Kako su oni to uspjeli uraditi ? Hajd eto zanemarimo njih neku su oni "pro" al eto kako ja uspijem koji sam levat
tesko se snalazim, tesko ide, jos drugi render nikad ni slicno da ispadne
Elmir007 je napisao/la:
tesko se snalazim, tesko ide, jos drugi render nikad ni slicno da ispadne
render nema veze a i ne mora biti isto radi samo da bude lijepo

recimo ovaj http://www.deviantart.com/art/Signature-Tutorial-202141655 sve u detalje objasnjeno

Za trud, ne svidjaju mi se boje, sve sto bi moja baba rekla 'šljoooštiii' 

No hard feelings, samo naprijed 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.