Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ART] SmitoBona

219 pregleda · 9 odgovora · otvorena 24.04.2014. u 21:10

Evo malo novih sigova, sapra ova kisa... 

Ocijeniti prema g.ba sistemu:

Ocijenu 5/5 mogu dati samo clanovi administracije i winneri FA contesta.

Ocijenu 1/5 ne mozete dati clanu administracije.

PRAVILA:

http://gamers.ba/forum/27/212122/-fa-pravila/

ovaj zadnji ti lajkam 
- Prva dva rada su jako dobra. Boje uklopljene što je najvažnije. Simple&clean.

- Treći rad jako loš. Previše svijetlosti, te je prazan rad. Trebao si stavit' njen šupak da popuni prazninu a i mi da parimo okice.

Samo zbog 3. rada

Prvi je sasvim ok , dok drugi ima prevelike bordere sto se meni licno ne svidja. Zbog zadnjeg rada je ocjena 3 , jer izgleda kao da je previse nabacano nekih efekata , font se nikako ne uklapa i ima previse praznine tako da 3/5.

Vidim dosta drugačije nego prošli put. Puniji radovi, dosta ljepša boja. Flow je fin. Samo mi kod Nicki svjetlost ne paše. Light source nije namješten kako ti je main source pored ove njene glavešine, trebao si desnu stranu zatamniti. Ostatak je dobar i baš mi se sviđa napredak. Keep it goin' bro.  

Post dobio aplauz od SmitoBona

Ti si majstor za photoshop, nema sta.. Radovi su odlicni

1. fino uklopis rendere, pa tekst, jesu ovo c4d renderi isto??
2. prekucano, sve se fino uklopilo, samo ove c4d rendere da su bili druge boje, ili ne na normal, nadam se da me razumijes, ne znam kako da objasnim.
3. Nemam rjeci za ovaj rad tako da, svaka cast.

Svaka čast na radovima, predobri su, pohvale za trud!

Boje su odlične, posebnog kod prvog te nijanse plave, zatim text koji je lijepo uklopljen i pozicioniran.
Kod drugog mi se sviđa pozadina i što si izabrao Lil Wayne-a 
Kod treće mala zamjerka - svjetlost, no imaš ♥ za nju. (ykwim) 

Post dobio aplauz od SmitoBona

Svaka cast, prvi rad odlican, boje si potrefio samo tako, drugi rad takodje LW je prejak, treci rad jedino sto ubada oci je ova pretjerana svjetlost, ali nisu toliko jake boje tako da moze proci, eh Nicky, Nicky ::Devil::

samo zbog drugoga ace hood bang bang  
Ja ne znam te vase izraze, evo moj neki laicki komentar.
Prvi rad mi se ne svidja zato sto si trebao nekako istaknuti nesto da bude u prvom planu, nekako sve je u istoj ravni, ak me kontas sta hocu da kazem.
Drugi rad nemam primjedbe.
Treci rad, trebao si malo smanjiti ovu zutu boju jer previse para oci, ali pored te zenske mogu progledat kroz prste 

Samo nastavi !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.