Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba bodovi vol.2

1.418 pregleda · 67 odgovora · otvorena 03.04.2014. u 19:23

Trenutni rezultati ankete su:

-Da (61.66%)
-Ne (38.34%)

http://gamers.ba/forum/9/211497/g-ba-bodovi/

Ukratko,velike su sanse da dodje do restarta bodova opet kazem vecinski dio administracije je glasao ZA a isto se ovdje desava i sa vama.
Nekome nece odgovarati,drugima hoce ali Boze moj glasanje je bilo validno i svako je imao svoju priliku i pravo glasa.

Vrlo vjerovatno da ce se od ponedeljka krenuti sa novim listom u vidu bodova. 
Trenutno mogu dati savjet da te bodove iskoristite u shopu ili da ih prebacite nekome ko ih treba za neku kupovinu od opcija,nece biti nekih restrikcija oko transakcija.

U skorije vrijeme mozete ocekivati neke od ovih opcija:

-notifikacije za "pomogao"uz redirekt na komentar

-uvodjenje "old school" profila,trenutno se jos uvijek razmatra hoce li ovo biti opcija kroz premium ili kao default

-dobijanje premium opcije da mozete citati IF forum,takodjer je ova opcija jos uvijek u razmatranju

Sto se tice medalja ili neke vrste statistike za clanove koji su imali preko 1k ili 2k bodova jos uvijek sagledamo opcije i trazimo najbolju.

Pozdrav
Sad ce ovi babini sinovi sto su kupili bodeve da se bune   

Ja necu, meni ce tata opet uzet bodeva  

Ma neka ste resetovali nek se dogadja nesto 
Ako je tako onda pustite opciju da se mogu dijeliti bodovi iako nisi premium član ! Bar do dana reseta da se mogu podijeliti bodovi..
iNTIMA je napisao/la:
Ako je tako onda pustite opciju da se mogu dijeliti bodovi iako nisi premium član ! Bar do dana reseta da se mogu podijeliti bodovi..
Za mogucnost takve opcije najbolje da se obratis santi.
Dobar, al pravo.
Rezulati ankete su i više nego očekivani, 70%+ membera ima rank `nap`, ja nemam ništa protiv restarta, ali mislim da če se opet isto dogoditi, memberi koji su bili u minusu če opet biti a pro memberi če opet doći do tog 

Prijedlog
1. Napraviti redirekt na ovaj dio

nakon što se uspješno doda neka igra 

2. Napraviti da dolazi notifikacija kada neko označi tvoj post kao "pomogao"

3. Napraviti medalje posebno za ove što imaju preko 1k boba, 2k boba, više od 3k, (dizajan medalje da bude isti za sve ove gore rankove samo da ispod piše koji rank si bio prije restarta)

Edit:
Svi vi koji želite kupiti nešto u šopu a nemate boba, javite mi se, doniram besplatno do 70 boba po profilu.
Ako je tako onda da se maksimalno poveća aktivnost administracije. Da se svaki kvalitetan post nagradi aplauzom,svaki nekvalitetan šamarom. Isto tako apelujem na članove da ako su digli temu sa bodovima za pomoć,ako im je neko stvarno pomogao da i kliknu na 'pomogao' a ne da lockaju temu kako se hiljadu puta znalo dešavati.
Opet su Anela potkupili raznom hemijom od Mirvada dole 
Hajd raja, vi koji imate puno bodEva, prebacite koji da promjenim nick i uzmem nesto u shoop, da ne propadaju djaba.'??
Dobrovoljno se javljam da mi date te bodove, ako ih nemate na šta potrošit 
Ako nekome treba bodova nek mi se javi,pošto meni ne trebaju.

I btw ovo "neće biti restrikcija oko transakcija" se odnosi samo na transkacije preko premiuma ili i na ove transkacije preko tema?
Zar taj redirect već ne postoji?

Ako se uzme premium i pokupuje ovo što se može kupiti premiumom, ostaje li to zastalno ili dok ne istekne isti?

Post dobio aplauz od Wertu

To za medalju obavezno, a sad ću da kupim cijeli shop  
Oni koji imaju dosta boba a ne treba im neka pošalju da uzmem šta iz shopa i promjenim nick hvala ♥
DAJ MENI BOBA NEKO  Fali mi za skina 
Jel se mogu preko tema prebacivati bodovi da dam djeci ovoj nek kupe sta iz shopa ?

Kome treba nek se javi ja mislim da mi je ostalo jos oko 500-600 bodova.
Najbolje bi bilo da medalje podijelite 2-3 dana prije restarta da možemo ove bodove u shop-u potrošiti.
Setuj svima bodove na 150 da se moze nik promjenit u neka doba ako nekom naumpadne 
Joj koliko seru ovi radi bodova. Sviju ti daj svima koji imaju preko 500 bodova neku medalju , neki status i godinu dana besplatnog premiuma samo da vise ne seru.
Haj nek' mi neko da tih bodEva da kupim nešto sebi     

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.