Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba bodovi vol.2

1.418 pregleda · 67 odgovora · otvorena 03.04.2014. u 19:23

Trenutni rezultati ankete su:

-Da (61.66%)
-Ne (38.34%)

http://gamers.ba/forum/9/211497/g-ba-bodovi/

Ukratko,velike su sanse da dodje do restarta bodova opet kazem vecinski dio administracije je glasao ZA a isto se ovdje desava i sa vama.
Nekome nece odgovarati,drugima hoce ali Boze moj glasanje je bilo validno i svako je imao svoju priliku i pravo glasa.

Vrlo vjerovatno da ce se od ponedeljka krenuti sa novim listom u vidu bodova. 
Trenutno mogu dati savjet da te bodove iskoristite u shopu ili da ih prebacite nekome ko ih treba za neku kupovinu od opcija,nece biti nekih restrikcija oko transakcija.

U skorije vrijeme mozete ocekivati neke od ovih opcija:

-notifikacije za "pomogao"uz redirekt na komentar

-uvodjenje "old school" profila,trenutno se jos uvijek razmatra hoce li ovo biti opcija kroz premium ili kao default

-dobijanje premium opcije da mozete citati IF forum,takodjer je ova opcija jos uvijek u razmatranju

Sto se tice medalja ili neke vrste statistike za clanove koji su imali preko 1k ili 2k bodova jos uvijek sagledamo opcije i trazimo najbolju.

Pozdrav
Wertu je napisao/la:
'People shouldn't be afraid of their government. Governments should be afraid of their people.'
Moje ime mrtvo je za tebe
ja nemam prava za novi san
Godinama gradim srecu sto sam hteo
za jednu noc sve je sruseno
Nisam dugo bio na forumu, ali ideja koju sprovodite je preglupa.Nema nikakvog smisla rušit bodove.Imam 2,5k i sad da odjednom imam 0, nema mnogo smisla.Uradite makar nešto s ljudima koji imaju preko 2k bodova, nema stvarno smisla da se pravi nekakav reset.

Pozz
Vratiti oldsql profil i vratiti oldqsql rankove (po bodovima), i vratiti da vijest bude 20 slika dana 10 i šamare i aplauze strogo kontrolisati i opet će bodovi imati smisla 
Ujedno resetovati i statistiku , jer isto kao što su pojedini nelegalnim putem došli do veće količine bodova tako i do veceg ranga na statistici.
NightWalker je napisao/la:
Ujedno resetovati i statistiku , jer isto kao što su pojedini nelegalnim putem došli do veće količine bodova tako i do veceg ranga na statistici.
Jel lakše riješit ljude koji su došli na "nelegalan" način do bodova ili da sjebete neki 10% ljudi koji imaju solidan broj bodova zarađeni na legalan način.

Evo ja ću napisati mišljenje iz perspektive člana koji je ovdje 10 godina 

Iskreno me ne zanima šta će se desiti sa bodovima, ali znam jedno, a to je da "stare" članove definitivno nećete motivisati ovim potezom.. Ja kao član gamersa koji se trudio za te bodove 7 od 10 godina provedenih na portalu, ne namjeravam opet skupljati iste..

Ja kažem da rangiranje po bodovima nikada nije trebalo biti važno, ali ima raje kojoj su bodovi važni  Ako su manjina, onda podržavam promjenu, iako sam glasao za NE..

Ali možda gledano iz druge perspektive, ovo je i dobar potez, jer bi se new age generation mogla motivisati, mada čisto sumnjam da ima potencijala za takvo nešto 
TWISTTER je napisao/la:
Jel lakše riješit ljude koji su došli na "nelegalan" način do bodova ili da sjebete neki 10% ljudi koji imaju solidan broj bodova zarađeni na legalan način.

Ajde, onaj koji ih je stekao "fer i korektno" steće ih opet, čemu tolika drama whatsoever. Baš zbog ovakvih kojima su bodovi život i treba udariti restart bodova, čisto onako kao 'ladan tuš.

Ja se držim onoga što sam rekao na prijašnjoj temi. Po meni, bodovi su sjebali ovaj sajt, možda je u početku bilo zonfa ali kasnije je to već počelo da gubi smisao.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.