Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 100 bodova

Sta se ovdje desava?

3.302 pregleda · 100 odgovora · otvorena 31.03.2014. u 00:08

Vidim novi admini, modovi, itd., moze li me neko uputiti u trenutnu situaciju na gamersu, onako informativno?

Sta se sve desilo / promjenilo od kako sam se ja penzionis'o?
Vratio se FataL na gba i pita: Jel' ovdje vrijeme islo unaprijed ili unazad 

Ugl. novi kordinator je brutal, vlex je "svrgnut" sa pozicije dok je nekolciina admina/globala napustila sajt. Po svemu sudeci ide na bolje..
Gamers napreduje od kako su ovi novi (stari) likovi u nadleznosti.
Dosao brutal na vlast, jako neocekivano, vlex kako cujem u zatvoru, nez dal je to tacno, tako mi govore zbog nekih XY razloga.

Modovi skinuti, Elysium dobio globalmoda, Headmyster bio mod u Hardwere pa je odlucio odustati, vracen minecraft podforum na zahtjeve membera, masovna prihvatanja za IF, Lav snimio pjesmu Brutalu, vratio se Wertu, vratio se Soul_eclipse,vratio se bok1, vratio se Brix i Vital. To je ta melodrama od prilike haha
vlex otjeran, brutal novi moderator, kako je on došao, vratiše se bok1 i wertu.
Izabran novi koordinator i skripter a vlexov JE napokon otišao. Oldskul memberi se pomalo vraćaju.

Nista vise nema nivo osim toga da nova administracija JE 24/7 na portalu i fino radi svoj posao. 
noke1337 je napisao/la:
Gamers napreduje od kako su ovi novi (stari) likovi u nadleznosti.
Uvijek će mu faliti ono nešto što je imao stari gamers..
Brutal novi koordinator, SaNtAa poslije njega glavni,vLex skinut sa vlasti,bez moda je ostao i q7eb2,digao je ponovo minecraft podforum,dozvolio neka nova pravila,digao 1.6 server public,ponovo su 1.6 mixevi,uveo bio do neki dan Ts3 server/ne radi trenutno,Elysium postao global radi mnoge podrske/ZASLUZENO! Vratio od skul membera Wertua.. ne znam dalje sta da kazem  , tu je ponovo i b0k1 
icco22 je napisao/la:
Izabran novi koordinator i skripter a vlexov JE napokon otišao. Oldskul memberi se pomalo vraćaju.

Nista vise nema nivo osim toga da nova administracija JE 24/7 na portalu i fino radi svoj posao. :)
vlexov 'skripter' je odličan 'skripter', i prije svega čovjek

Post dobio aplauz od b0k1

Je**s li sta Kemale i zasto ne ?  

Post dobio aplauz od NightWalker

Boli te kurko ti bio u juznoj africi,trcao sa lavovima      
Kemoooo, daj bodEva, nap sam  
kemo vrati riddla schulza i moderatore  
Kuburimo moj Kemale, al ide se naprijed, polahko al sigurno 
fatalizam down !  haha
wicky je napisao/la:
Kemoooo, daj bodEva, nap sam  
Bodovi su ti realni   
vLexinho down, BRUTAL up! sve ti rekoh 
Novi koordinator - BRUTAL, novi koder SANTA 

Nove pozicije između ostalog dobili:

Elysium - novi global mod
NightWalker - ponovo global
bok1 - admin

Neki dan se i IF osvježio, bio konkurs i dodano je oko 50. novi IFovaca.

SA:MP serveri su također novina, i ponovo otvoren public server ali slabo raje ima na njemu. 
too much awesome people on this topic... 
O kemale kemale da li ti je zao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.