Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G] TS updated 3.0.6.1 => 3.0.10.3

207 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.04.2014. u 10:01

Pozdrav,

želim da vas obavijestim da smo updateovali TS3 server za dosta verzija (na zadnju verziju). Stara je bila puna bugova i jednostavno outdated. To je razlog što je teamspeak3 bio offline od 9:50 - 10:05.

Pozovite prijatelje na TS3 da napravimo prvi server na balkanu i opravdamo ime ove zajednice!

ts3.gamers.ba
Ma rušimo sve rekorde  Server star 2 dana sinoc imao 110 klijenata  (Kol`ko smo Lamer i ja spamali nije ni cudo)

Prijedlog
Daj aplauze svima koji provedu više od 2 sata na ts3 uz validan dokaz 

Edit
Brutale- Izdominira ti mene pravoo 
bogetina je napisao/la:
Ma rušimo sve rekorde  Server star 2 dana sinoc imao 110 klijenata  (Kol`ko smo Lamer i ja spamali nije ni cudo)

Prijedlog

Edit
planiram uvesti ko doruckuje uz validan prilog dobit ce aplauz, a ko preskoci dorucak samar..
bogetina je napisao/la:

Prijedlog

Edit

ako moze neko od validnih serveradmina da mi stavi sobu u perm i vrati gdje je bila prije restarta, gore negdje pri vrhu.Hvala
Samo nesto gledam ovaj radio vam je Boze, pjesme su Allahu Ekber  
abblle je napisao/la:

ako moze neko od validnih serveradmina da mi stavi sobu u perm i vrati gdje je bila prije restarta, gore negdje pri vrhu.Hvala
done
Radio ima glavnu ulogu, bas je   Jucer sam ostao da slusam radio nisam usao u sobu koju sam trebao.
BRUTAL je napisao/la:
planiram uvesti ko doruckuje uz validan prilog dobit ce aplauz, a ko preskoci dorucak samar..
Dobra ideja ja jeo burek sa jogurtom jel jogurt prilog racunal se to ?
Radio ubi nogom  Sta reci osim , svaka cast  
Radio je drama, sinoć se ubio  
Da se dijele aplauzi za vijeme provedeno na ts imao bih 99999999 bodova sviju mi  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.