Predstavljam vam besplatnu online Browser igru.

S & F je browser igra rađena po istoimenom stripu.
Od njenog samog pojavljivanja na tržištu imala je veliki odziv igrača..Sama činjenica da ima servere u 27 država je dovoljan pokazatelj popularnosti same igre..(Na bilo kojem serveru od ovih 27 država,možete izabrat i jedan od 10 jezika,među kojima je i Hrvatski)
Sad da pređemo na ono što nas zanima..Interface,gameplay,pozitivni aspekti ...
Što se tiče izgleda,izgled je veoma dopadljiv za ovakvu vrstu b-igre ( tgrafika je u stilu stripa )
U izboru,prilikom kreiranja charactera možete birati između 8 rasa ( ljudi,vilenjaci,gnomovi,patuljci,orkovi,Mračni vilenjaci,Goblini i Demoni) i 3 Klasse ( Ratnik,Čarobnjak,Strijelac)..

Nakon što ste napravili vašeg lika..Možete krenuti u akciju ..Svaki dan imate 100 AV-a ( 1AV=1minut)..Ti Avanturisticki poeni su vam bitni iz prostog razloga sto se oni trose prilikom uzimanja questova..Njihov broj se refreshuje uvijek u 00:00..A ukoliko ih ispucate i želite raditi još questova iz Taverne..onda trošite vaše pečurke
..svaka vam pečurka daje 20 dodatnih poena..
-Igrica nema LVL OGRANIČENJE
-Najbolji su uglavnom preko 300-tog lvl-a..
-Jedinstven GUILD sistem ( guildovi vam daju bonuse na Zlato i Iskustvo)
-Dungeoni(Raidovi)
-Guild Dungeoni ( cijeli Klan odrađuje neki Dungoen)
-GUILD RATOVI ( klan protiv klana)
-Jako dobar PvP sistem s kojim u Areni mozete se boriti protiv drugih igraca
-Mnogobrojin ITEMI
-Mountovi ,odnosno životinje koje će vam smanjiti vremensko tranjanje nekog questa..
-Smiješan crafting sistem,u kojem bacate Iteme u WC-Šolju,i kad ona bude puna..dobijete jedinstven item
-Igria rađena u humorističnom stilu (kao i sam strip)
-Veoma visok Playerbase...
Vjerovatno ,nekim igračima ova igra neće ležat...zavisno od ukusa...Al ako ne nista,zasto ne isprobat
Ako vas nesto zanima u vezi igre,slobodno pitajte...(nisam je igrao zadnjih 2-3 mjeseca),al imam chara lvl 114..pa sam upucen na neke stvari
http://www.sfgame.co.uk/
SHAKES & FIDGET

S & F je browser igra rađena po istoimenom stripu.
Od njenog samog pojavljivanja na tržištu imala je veliki odziv igrača..Sama činjenica da ima servere u 27 država je dovoljan pokazatelj popularnosti same igre..(Na bilo kojem serveru od ovih 27 država,možete izabrat i jedan od 10 jezika,među kojima je i Hrvatski)
Sad da pređemo na ono što nas zanima..Interface,gameplay,pozitivni aspekti ...
Što se tiče izgleda,izgled je veoma dopadljiv za ovakvu vrstu b-igre ( tgrafika je u stilu stripa )
U izboru,prilikom kreiranja charactera možete birati između 8 rasa ( ljudi,vilenjaci,gnomovi,patuljci,orkovi,Mračni vilenjaci,Goblini i Demoni) i 3 Klasse ( Ratnik,Čarobnjak,Strijelac)..

Nakon što ste napravili vašeg lika..Možete krenuti u akciju ..Svaki dan imate 100 AV-a ( 1AV=1minut)..Ti Avanturisticki poeni su vam bitni iz prostog razloga sto se oni trose prilikom uzimanja questova..Njihov broj se refreshuje uvijek u 00:00..A ukoliko ih ispucate i želite raditi još questova iz Taverne..onda trošite vaše pečurke
..svaka vam pečurka daje 20 dodatnih poena..-Igrica nema LVL OGRANIČENJE
-Najbolji su uglavnom preko 300-tog lvl-a..
-Jedinstven GUILD sistem ( guildovi vam daju bonuse na Zlato i Iskustvo)
-Dungeoni(Raidovi)
-Guild Dungeoni ( cijeli Klan odrađuje neki Dungoen)
-GUILD RATOVI ( klan protiv klana)
-Jako dobar PvP sistem s kojim u Areni mozete se boriti protiv drugih igraca
-Mnogobrojin ITEMI
-Mountovi ,odnosno životinje koje će vam smanjiti vremensko tranjanje nekog questa..
-Smiješan crafting sistem,u kojem bacate Iteme u WC-Šolju,i kad ona bude puna..dobijete jedinstven item

-Igria rađena u humorističnom stilu (kao i sam strip)
-Veoma visok Playerbase...
Vjerovatno ,nekim igračima ova igra neće ležat...zavisno od ukusa...Al ako ne nista,zasto ne isprobat

Ako vas nesto zanima u vezi igre,slobodno pitajte...(nisam je igrao zadnjih 2-3 mjeseca),al imam chara lvl 114..pa sam upucen na neke stvari

http://www.sfgame.co.uk/