Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pirate storm

173 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.12.2013. u 21:07

Vjerujem da većina vas ovdje voli pirate, pa, ovo je prava igrica za vas. 

-

PIRATE STORM

Zamislite legendari sid meier's pirates kao browser based igricu, e pa, ovo vam dođe na nešto slično.

O igri:

Vi, sa svojom posadom, putujete po vaskolikom svijetu u potrazi za avanturom. Borite se protiv drugih, ili sa njima protiv raznoraznih čudovišta, uzlazite u klanove, unapređujete svoj brod, radite questove i mnoge stvari koje već na prvu znate.

Grafika je, usuđujem li se reći, odlična za jednu browser based igricu. Igrica je relativno nova (od 2012. godine), svakim danom sve je više i više igrača te je podložna stalnim updejtovima što čini igru bez nekog određenog limita. Ne zahtjeva mnogo pažnje za razliku od mnogih igrica, ne mogu vas uništiti upotpunosti, jednostavno uživate dok igrate.

Evo kako ona izgleda:

-

Pa, sami ocjenite kakva je, meni se personalno svidjela i po grafici i po gejmpleju.

Official Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=lZmrRlYNCbM
mene je "personalno" smorila jer sam je neprekidno igrao.sve u svemo fina igra 
Un4giveN je napisao/la:
mene je "personalno" smorila jer sam je neprekidno igrao.sve u svemo fina igra 
Pa jest navlakuša žešća, kad te jednom krene onda se naprostno ne skidaš.
Igrao jedno sitno vrijeme, ali nisam neki fan ovakvih igrica 
Ko ne voli pirate? HAHA :D odo je isprobat ... btw ako ima neki referal link il nesto inbox me ^^ ako imas koristi od toga
Imam nekog karaktera,mislim da je lvl 23..ima 20 mil.goldi,Fregattu..na DE1...Ali prestao sam igrat zbog obaveza  

Igra je bila ZAKON ZAKONA prije godinu dana,znaci Dijamante ( elitni novac) je svaki igrac ( i onaj koji nije premium i onaj koji ne kupuje dijamante) mogao zaradjivati...Dnevno i po 10-15.000 xD al danas,Bigpoint je Bigpoint...ako zaradis 3000 za 24 sata dobar si...Da nije ovi novih updajta,mozda bih i igrao...

Post dobio aplauz od zhady

jel na fazon ikariama? Samo mi to reci 
wrathful je napisao/la:
jel na fazon ikariama? Samo mi to reci 
ne,ovdje je fazon da imaš više mapi,karti..i brod koji pokrećeš na toj karti putem klika miša... 
Jesu ovo one igre koje te furaju do pola i taman kad se zarazis skontas de ne mozes biti prvi jer ne kupujes premiume i tako te stvari? Isto kao sto ni ovdje ne mozes biti mod ako ne kupujes tako isto i tamo kontash
Ramiz_Zmaj je napisao/la:
Jesu ovo one igre koje te furaju do pola i taman kad se zarazis skontas de ne mozes biti prvi jer ne kupujes premiume i tako te stvari? Isto kao sto ni ovdje ne mozes biti mod ako ne kupujes tako isto i tamo kontash
mislim da si skontao u čemu je fol,ali u ovim igricama se uvjek nađe 100-njak igrača koji investiraju masovne novce ..tako da nikad ni nemozes biti prvi....ali zabavno jeste,mora se priznat bez obzira na sve drugo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.