Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Drakensang

148 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.01.2014. u 13:33

Drakensang

Drakensang je browser MMORPG igrica, to je nešto novo u ovom vaskolikom svijetu browser igrica. Ne trebate da je skidate niti da radite nikakve apdejtove, sve je sadržano u okviru same igrice. Sve što trebate jeste da imate instaliranu najnoviju verziju adobe flash player-a.

GAMEPLAY

Standardni MMORPG, pravite svog lika kojeg usavršavate iz levela u level i lutate po svijetu radeći zadate zadatke.
Birate između 3 vrste heroja:

spellweaver -> Naziv sve govori - čarobnjaci. Nisu baš preporučljivi za početnike, a onu svoju pravu snagu steknu tek negdje na sredini igrice ali kada je steknu onda su vrlo moćni.

dragonknight -> Hrabri vitezovi koju su onako najbolji za početak, ne zahtjevaju mnogo vremena i oprema im nije mnogo skupa.

ranger -> Strijelci, posjeduju osobine i čarobnjaka i ]vitezova. Po mnogim najjača jedinica u igrici.

steam mechanicus -> O ovoj klasi se nema šta mnogo reći, koriste oružije poput puški i topova. Imaju i mana i vrlina tako da igrati sa njima je veliki rizik

Takođe imate i PvP arene.

Grafika igrice je po mom iskrenom mišljenju dobra:

Sad ko voli nek' izvoli.
Jeftina kopija Diabla  
biggiepk je napisao/la:
Jeftina kopija Diabla  
browser igrica
sNiiz je napisao/la:
browser igrica
na fazon diabla...
wrathful je napisao/la:
na fazon diabla...
Kad bi po tome gledali niti jedna igrica ne bi mogla postojati.

cs>cod
wow>sve ostale mmorpg igre

dota>hon>lol

jah i?

Igra je okej za ubiti malo vremena. Nema svako hebenih 50maraka ili koliko je već diablo pa da igra.
Elysium je napisao/la:
Kad bi po tome gledali niti jedna igrica ne bi mogla postojati.

cs>cod
wow>sve ostale mmorpg igre

dota>hon>lol

jah i?

Igra je okej za ubiti malo vremena. Nema svako hebenih 50maraka ili koliko je već diablo pa da igra.
Nisam ni rekao da ima,prvo ja nemam , niti se zalim..samo kaze da jeste na fazon 
Igrica je sasvim ok,igrao sam je neko vrijeme..Za Browser igricu grafika je perfektna...Ali pošto sam osoba koja je veoma kritična što se tiče BigPointa ,prestao sam..jer znam...koja god se igrica nađe pod rukom ove Njemačke organizacije..možete očekivat updajte koje će dijeliti sve igrače: na one koje investiraju novac i na one koji to ne čine..Unutar same igre sve vam bude jasno...a ko igra Drakensang od njegovog osnivanja,zna o čemu govorim...Igrate do određene mjere dok ne shvatite,da vi kao igrač koji ne investira mnogo novca u općenito igre a pogotovo ove sto se odigravaju u Browseru sve više ćete zaostajati za igracima koji guraju ruku u svoje džepove...

Al sveukupno...kad bih davao neku ocjenu..od mogućih 10,da bih mu čistu 7

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.