Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sjecka you tube

103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 31.03.2014. u 11:24

Pozz ...

Kada udjem na Fb preko Chroma sve radi ok, ali kad recimo pustim neku pjesmu na You Tube i onda se vratim na Fb,ona pocne da sjecka ( glas sjecka ), a da ne pricam o tome ako refresujem pocetnu.Na operi mi radi bez problema, ne sjecka nista znaci.

E sad ja sam uvidio da to pravi problem ovaj Flash player.Iskljucio sam ovaj defolt od chroma, ali sad sjecka samo kad refresujem stranicu.

Da li postoji jos neka opcija da se uradi de ne sjecka ?
Probaj obrisati sve browsere i flash player pa ponovo instalirati, ja sam imao taj problem sa mozzilom i nakon ovog sve je opet u normali 
biggiepk je napisao/la:
Probaj obrisati sve browsere i flash player pa ponovo instalirati, ja sam imao taj problem sa mozzilom i nakon ovog sve je opet u normali :)
Diga sam sistem maloprije, i sve mi je frisko
IBRAHIMOVICC je napisao/la:
Diga sam sistem maloprije, i sve mi je frisko
pokusaj instalirati stariju verziju chroma
Demonijak je napisao/la:
pokusaj instalirati stariju verziju chroma
I sta mi vrijedi.Opet ce se nadograditi
Evo kako da to rijesis:
odes ovdje https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-actions-for-youtube/abjcfabbhafbcdfjoecdgepllmpfceif i skines ovu ekstenziju,zatim odes na youtube otvoris neki beze video i ides ovdje ovaj ko saraf znas postavke , kliknes tu zatim ides ovdje
force player type i izaberi HTML5 i iksiras taj tab i refresh video i vidi jel onda sjecka
eto probaj gl 

Post dobio aplauz od N3sTabilaN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.