Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koji je bolji mobitel

148 pregleda · 12 odgovora · otvorena 07.03.2014. u 13:41

Imam sony xperia ion , posto mi se ne svidja android sistem htio sam da mjenjam za iphone 4(imao sam 3gs) .Imam ponudu 1 za 1 ali nisam siguran koji je bolji telefon,jer 4ku nisam nikad imao . I da li je realno da mjenjam 1 za 1
zasto ne mjenjati ako ti vise odgovara iOS i iPhone ?
iPhone 4-ka je odlican telefon... u sustini cijene telefona su u 5 deka 300-350KM se krecu oba ta telefona , tako da je na tebi oces li mjenjati ili ne ... Sa srecom 
cijene su tu negdje. samo mi nije jasno kako mozes preferirati IOS ispred androida. pa ios nema ni one tipke za izlazak iz menia vec se sve svodi na jednu tipku po meni je prvo to zastarjeo sistem. da ne govorim o tome sta sve mozes raditi na androidu a na IOS-u ne. ali dobro tvoj izbor.
Koji ste vi likovi majko moja, hajd sad da se svadjamo jel ios bolji od androida.

ajfon 5s gold ♥
Ja ne bih nikad mijenjao tu Xperiu za 4 ,Xperia je bolja u svemu od 4 tako da sve opet zavisi od tebe

@edit sto ne mogu ovih iphone 100× bolji, a nemaju pojma o cemu se radi  
xperia puno bolja, nemoj bit budala. Ako vec hoces mijenjat, prodaj svoj pa kupi 4s il nesto tako :D
tiok je napisao/la:
xperia puno bolja, nemoj bit budala. Ako vec hoces mijenjat, prodaj svoj pa kupi 4s il nesto tako :D
MIslis da nisam se raspitivao oko 4s,medjutim cijene su napucane i niko ne zeli zamjenu za ovaj mob koji je NOV.

Imam ovu xperiu oko mjesec i ne mogu da se naviknem nikako jer sve vrijeme sam imao 3gs i naucio sam na njeg ;) .

Kakogod hvala vam svima na odgovorima.
Slobodno uzmi iPhone 4 neces se pokajat jaran kupio bio s3 i prodo,ponovno uzeo iPhone 4.
Pusti ove gore sto ti pricaju.
Iphone 100x bolji od Xperie.

EDIT:
Jel bolje kad izvadis pred nekim trebama iPhone ili neko smece koje se ne razlikuje od pola jeftinih telefona.
Pa uvijek se ovo pitanje svodilo na to ko šta lično preferira. No dobro su ti ljudi rekli, cijena je tu negdje, ako zelis iOS uzmi iPHone :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.