Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji mobitel izabrati ?

148 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.03.2014. u 20:17

Vrlo jednostavno , ne znam koji je boli jer se ne kuzim puno u to :) Alcatel One Touch Idol ili HTC Desire 500 ? :) ako neko ima ovakve telefone , da napiše kakvi su ? hvalaa mnogo :D
Prije bih uzeo Alcatel, jer kao prvo kod HTC plačaš ime (skuplji je 100%, nisam sada upučen u cijene ta dva telefona), a po specifikacijama su negdje. HTC ima malo jači procesor, no to nečeš primijetiti. +1 for Alcatel 
Tu su oba mobitela negdje.Ne znam kakva im je cijena.
Uzeo bih Alcatel. IPS displej, veći ppi, isto rama imaju, desire ima bolji CPU no uzasan GPU. Alcatel ljepse izgleda, mada ne bitno. Mada iskreno, ne bih uzeo nijedan od ova dva  
Ne znam jesi li ograniče na ova dva mobitela, ako nisi najpametnije bi ti bilo da ideš na : Sony Xperia SP .

Od ta 2 mobitela uzeo bi HTC Desire 500 .

Bolji procesor u odnosu na taj Alcatelov koji je baziran na kineskom Mediatekovom čipu.

Ostatak je tu negdje, Alcatel ima veću rezoluciju, al i veći displej, tako da je i gustoća displeja (ppi) tu negdje...

*

http://www.youtube.com/watch?v=HgcLMXaWHRM

http://www.youtube.com/watch?v=Pse8dIDPeZk
Alcatel:

- Android 4.2
- Prednja kamera: 1.3 megapixel-a
- Rezolucija: 1920x1080 (1080p HD)
- Processor: Dual core, 1200 MHz, Krait
- Graphic Processor: Adreno 305
- Podržava memorijske: do 32 GB

HTC:

- Android 4.1.2
- Prednja kamera: 1.6 megapixel-a
- Rezolucija: 1280x720 (720p HD)
- Processor: Quad core, 1200 MHz, Cortex-A5
- Graphic Processor: Adren 203
- Podržava memorijske: do 64 GB

Sve ostalo je približno jednako.

Uglavnom su tu negdje mada je Alcatel u ovom slučaju malo jači ali ja i dalje preferiram HTC.
Imam popust u bht , pa trazim do 500 km aa ti do 500 km su otprilike ovi telefoni :
Sony Xperia L , HTC Desire 500 , Alcatel One Touch Idol,S3 mini :D Ima i SP mozda cak i njeg uzmem xd paa koji je najbolji od tih 4-5 :D
Ponosno mogu reći da se razumijem u mobitele :))

Moja preporuka ti je ova:

Alcatel dugo vremena nije nastupao na scenu i to je ono što mu je spustilo rating, i sto mu je spustilo cijenu :) Njegovi novi Android mobiteli se jednostavno ne mogu uporediti sa HTC-om. Ovo ti ne govorim kao neki snob koji samo gleda "ime" nego iskreno. HTC je izbacio mnoštvo mobitela koji su se jako dobro pokazali. Međutim, kada gledaš One seriju onda se tu javlja jedan problem sa processorom. Zapravo, One x je mobitel od kojeg sam ja odustao( kasnije sam kupio Xperiu Ion) samo zbog problema koje su imali zbog pregrijavanja, ali taj problem nemaju Desire serije koje su se jako dobro pokazale( Svima je jasno da je Htc Sensation XL izbačen iz proizvodnje baš zbog problema sa zagrijavanjem) Tako da bi ti preporučio ipak Htc Desire 500 baš zbog utiska koji je ostavio.
Alcatel će imati vremena da se dokaže ali sad za sad su tanki :)
Pozdrav moze li mi ko pomoci.Skoro sam kupio xperiu sp i odlicno je radila do danas.Jednostavno je zakovao i neznam sta da radim ..svaka pomoc je dobro dosla

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.