Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bh telecom mobitel

158 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.04.2014. u 14:13

Pozdrav,

Treba mi tacna informacije sto brze. Ovako, cura mi je izgubila mobitel a kupila ga je u bh telecomu na pretplatu onu. Eh, jel mogu oni locirat taj mobitel  Cuo sam da moze ali nisam siguran opet, eto ako neko zna bio bi mu zahvalan, ali samo ako ste sigurni.  
Znam da Eronet moze 100%, ali to ne znaci da i hoce.

+ zasto ne zovnes BH Telecom podrsku ? 
SmitoBona je napisao/la:
Znam da Eronet moze 100%, ali to ne znaci da i hoce.

+ zasto ne zovnes BH Telecom podrsku ? :r
Moze svaki operater, ali caka je u tome sto prvo moras podnijeti zahtjev, a to nemozes sam nego preko odvjetnika, on taj isti zahtjev mora predati eronetu, da bi taj isti eronet to uradio i naplatio. Sve u svemu skuplja pita nego tepsija...Imao sam taj slucaj kad me tip iz tuzle zeznuo za mob.na kraju sve svelo na to da svoj mob od 500km cinim neisplativim jer bi me sve to kostalo puno vise nego vrijednost mobitela. i odustao sam..
Može se locirati mobitel. Nadam se da je aktivirala, kad je tek kupila mobitel "zaštitu od krađe" na osnovu IMEI (serijskog broja telefona).

Nazovite bh telecom i pitajte kako, šta 
Otidj u BHTelekom i raspitaj se. Znam da mozes preko policije to ali moras imati bas dobre stele u policiji kako bi ubrzao taj proces. Ako imas IMEI od mobitela samo im to odnesi i moli Boga da proces bude brz.
Mire je napisao/la:
Otidj u BHTelekom i raspitaj se. Znam da mozes preko policije to ali moras imati bas dobre stele u policiji kako bi ubrzao taj proces. Ako imas IMEI od mobitela samo im to odnesi i moli Boga da proces bude brz.
Sa policijskim nalogom ti nadju mob za 15min  to sam svojim ocima gledao kada je jedna cura pobjegla od kuce a roditelji nisu imali pojma i prijavili da je oteta jer je navodno neko vidio da su je ubacili u neko auto  Na kraju cura pobjegla na vikendicu jer je pala na popravnom, nasli je za 15 min.
SmitoBona je napisao/la:
Sa policijskim nalogom ti nadju mob za 15min  to sam svojim ocima gledao kada je jedna cura pobjegla od kuce a roditelji nisu imali pojma i prijavili da je oteta jer je navodno neko vidio da su je ubacili u neko auto  Na kraju cura pobjegla na vikendicu jer je pala na popravnom, nasli je za 15 min.
MoRetel mi locirat sina ?  

https://www.youtube.com/watch?v=ilXt5N1arz4
Imei broj odnesi u mup, prvi put kad se izgubljeni telefon upali, oni ce znat lokaciju i tebi vratit telefon. Bez imei broja nemoj nista ni pokusavat.
informacija 1000% tacna, jer sam vec 2x gubio telefon.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.