Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 150 bodova

Photosop?

1.530 pregleda · 24 odgovora · otvorena 24.06.2007. u 23:52

Pozdrav gameri po drugi puta !

Javljam se samo zat sho mi triba par stvari a to je kako nauciti raditi u photosopu ?

Eto toliko ... mislim da je 150 bodova dovoljno !

Eto toliko pozzz
               Iceman^ je napisao/la:
Kad sam ja njemu pisao da nabavi RL a da ostavi ovaj g.ba na miru

24-7 online lik,neprocenjivo

Eto doci ce i tvojih 24/7 , odnosno tvojih pet minuta uzivanja , uzivat ces duze vremena !

Idem inaktive radi posla , necu da truhnem ispred compa , kao pojedinci , ne znaju kud ce sa sobom , kao muha bez glave !
               NightWalker je napisao/la:
Da ti kazem par stvari ...

Necu duze vrijeme dolaziti na gamers.ba bas radi ovakvih " tebe " i ostalih propalica koje smaraju na ovaj nacin !

Druga stvar , da sam htjeo bodove , da sam ikako mogao , odnosno da imam account s bodovima a imam ali ne znam password davno bi ti bodovi bili u mom profilu ! Moj account je raD3on , pretrazi i sam se uvjeri !

Treca stvar , izofirao si me za cheat , i vise neces moci , razlog je OFFLINE nemoj da moris !

Offline na : MSN / GAMERS.ba / DERNEK.ba / CS / sve sto ima veze sa internetom! Dok ti truhnes za kompujterom , ja pare zaradjujem , barem ja necu na popravni u augustu kao ti ! Jos jednu godinu i delam , imam posao !

Svati me kako oces! Nisam dosao da ovdje da nekog uvrijedim , da nekome psujem , ne naprotiv ! A ako treba i pofajtat cemo se 1vs1!

Jos jedna bitna stvar , nesalji mi poruke , ne javljaj se na msn , sve sto bi dovelo u bilo kakav kontakt s tobom !

AKO SI ME IZOVIRAO SIGURNO SI POKUPIO SVU PAMET JEL TAKO ?

Pozdravljam !

slusaj sad
1. jos si online?
2. bodove si htio itekako, pogledajte ashov i skylerov gb,a tvoj acc je bio gezze. nedavno, i kazes da imas jos jedan acc?, to je multi dobijas ban za ovo
3. za cheat si ispao glup
4. ako ti budes offline sa g.ba ja cu bit offline na mobitelu , to sto sam ja pao u august samo iz jednog predmeta.. sta hoces na polugodistu sam pao iz 5 pa se hvalim imas nesto protiv?
i ides 3-godisnju skolu? :S
5. meni si psovao, zato nikad neces moci mirno spavati na g.ba (to ti je krevet znam), jer cu te ja uvijek podjebavati, jer si ofiran previse, neznas dokaze sakriti
6. nikad ti nisam poruke poslao, ti si mene dodao na msn..

IZOFIRAO SAM TE JER SAM SUVISE PAMETAN ZA TEBE..

btw. ako odgovoris na ovaj post vec si prekrsio prvu recenicu, a za nju se veze i ostalih 5..

sad idem da spavam nemam ja vremena da se raspravljam sa tobom imam ja RL, djevojku sam imao i imacu, hvala ***u.. tvoja prva ljubav je bila inteli 3.0 a mozda i ostane..

AlienzZ je napisao/la:
slusaj sad
1. jos si online?
2. bodove si htio itekako, pogledajte ashov i skylerov gb,a tvoj acc je bio gezze. nedavno, i kazes da imas jos jedan acc?, to je multi dobijas ban za ovo
3. za cheat si ispao glup
4. ako ti budes offline sa g.ba ja cu bit offline na mobitelu , to sto sam ja pao u august samo iz jednog predmeta.. sta hoces na polugodistu sam pao iz 5 pa se hvalim imas nesto protiv?
i ides 3-godisnju skolu? :S
5. meni si psovao, zato nikad neces moci mirno spavati na g.ba (to ti je krevet znam), jer cu te ja uvijek podjebavati, jer si ofiran previse, neznas dokaze sakriti
6. nikad ti nisam poruke poslao, ti si mene dodao na msn..

IZOFIRAO SAM TE JER SAM SUVISE PAMETAN ZA TEBE..

btw. ako odgovoris na ovaj post vec si prekrsio prvu recenicu, a za nju se veze i ostalih 5..

sad idem da spavam nemam ja vremena da se raspravljam sa tobom imam ja RL, djevojku sam imao i imacu, hvala ***u.. tvoja prva ljubav je bila inteli 3.0 a mozda i ostane..

Moram ti se protiviti , bez obzira sto krsim tvoja jadna " pravila " ako ih mogu nazvati pravilima !

Ja cu do daljnjeg biti inaktivan na ovom forumu , jer imam puno posla , a i vise sam i vama dojadio , mrze me mnogi ovdje sto znam!

Trazio sam aplauz od ash-a i dobio sam ga , a kroz par minuta bok1 me oshamario , iz razloga sto sam licno trazio aplauz !

Sto se tice skole , idem u elektrotehnucku, poznatu kao cetverogodisnju skolu , ako nisi znao sada znas !

Da psovao sam ti, tebi i mnogima drugima , a svima do jednog sam rekao IZVINI , mozes slobodno da pitas pojedince kojima sam psovao mnogo toga , vrijedjao na sve moguce nacine ! Pitaj Zwera neka ti on kaze , lijepo sam mu se izvinuo , a koliko me moja pamet sluzi , znam da sam i tebi poruku poslao , sa izvinjenjem !

Kao sto kazes ja te dodao na msn , kako došo tako otišo , ako ces biti zadovoljan blokirao sam te i obrisao !
Velis suvise si pametan za mene , aj da poredimo , ja prosao vrlodobrim ti pao iz pet predmeta , to neka pamet , ne ucis skolu a meni ovdje pamet solis!

Sto se tice kreveta , gamers.ba je bio 2 godine moj dom , na kojem sam provodio vecinu svog slobodnog vremena , pa po citave dane sam znao da provecem ovdje !

Vezano za ljubav , imam djevojku vec duze vremena , i imao sam ih vise nego ti , u sto sam siguran ! A da se nadovezem na Microsoft Inteli 3.0 takozvanu prvu ljubav , nju sam prodao , vrlo jeftino! Velis hvala b0gu da je to moja prva ljubav mislis da ce ostati , kasno prodao sam mish !

Idi sad da spawas pametnije ti je , a i ja cu takodjer !

Pametniji popusta! Pozdrav , i izvinjavam se na postovima koji nisu vezani za temu !
Uz duzno postovanje !
moroni ****ni, smirite se, idite u muski spolni organ pa se tamo svadjajte. ok ?
dojadili ste Bogu i narodu.. fkt, pogledajte malo tu svoju "svadju", ocam' djecija posla... ko je bolji u ovom i ko je bolji u onom.. jeste li vi normalni ? heroin ? sta je ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.