AlienzZ je napisao/la: slusaj sad 1. jos si online?  2. bodove si htio itekako, pogledajte ashov i skylerov gb,a tvoj acc je bio gezze. nedavno, i kazes da imas jos jedan acc?, to je multi dobijas ban za ovo  3. za cheat si ispao glup 4. ako ti budes offline sa g.ba ja cu bit offline na mobitelu , to sto sam ja pao u august samo iz jednog predmeta.. sta hoces na polugodistu sam pao iz 5 pa se hvalim imas nesto protiv?  i ides 3-godisnju skolu?  5. meni si psovao, zato nikad neces moci mirno spavati na g.ba (to ti je krevet znam), jer cu te ja uvijek podjebavati, jer si ofiran previse, neznas dokaze sakriti 6. nikad ti nisam poruke poslao, ti si mene dodao na msn..
IZOFIRAO SAM TE JER SAM SUVISE PAMETAN ZA TEBE..
btw. ako odgovoris na ovaj post vec si prekrsio prvu recenicu, a za nju se veze i ostalih 5..
sad idem da spavam nemam ja vremena da se raspravljam sa tobom imam ja RL, djevojku sam imao i imacu, hvala ***u.. tvoja prva ljubav je bila inteli 3.0 a mozda i ostane..
|
Moram ti se protiviti , bez obzira sto krsim tvoja jadna " pravila " ako ih mogu nazvati pravilima !
Ja cu do daljnjeg biti inaktivan na ovom forumu , jer imam puno posla , a i vise sam i vama dojadio , mrze me mnogi ovdje sto znam!
Trazio sam aplauz od ash-a i dobio sam ga , a kroz par minuta bok1 me oshamario , iz razloga sto sam licno trazio aplauz !
Sto se tice skole , idem u elektrotehnucku, poznatu kao cetverogodisnju skolu , ako nisi znao sada znas !
Da psovao sam ti, tebi i mnogima drugima , a svima do jednog sam rekao
IZVINI , mozes slobodno da pitas pojedince kojima sam psovao mnogo toga , vrijedjao na sve moguce nacine ! Pitaj Zwera neka ti on kaze , lijepo sam mu se izvinuo , a koliko me moja pamet sluzi , znam da sam i tebi poruku poslao , sa izvinjenjem !
Kao sto kazes ja te dodao na msn , kako došo tako otišo , ako ces biti zadovoljan blokirao sam te i obrisao !
Velis suvise si pametan za mene , aj da poredimo , ja prosao vrlodobrim ti pao iz pet predmeta , to neka pamet , ne ucis skolu a meni ovdje pamet solis!
Sto se tice kreveta , gamers.ba je bio 2 godine moj dom , na kojem sam provodio vecinu svog slobodnog vremena , pa po citave dane sam znao da provecem ovdje !
Vezano za ljubav , imam djevojku vec duze vremena , i imao sam ih vise nego ti , u sto sam siguran ! A da se nadovezem na Microsoft Inteli 3.0 takozvanu prvu ljubav , nju sam prodao , vrlo jeftino! Velis hvala b0gu da je to moja prva ljubav mislis da ce ostati , kasno prodao sam mish !
Idi sad da spawas pametnije ti je , a i ja cu takodjer !
Pametniji popusta! Pozdrav , i izvinjavam se na postovima koji nisu vezani za temu !
Uz duzno postovanje !