Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

Youtube problem

565 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.08.2007. u 15:58

Znam da je youtube zabranjen, ali imam pitanje u vezi uploada na youtube-ov server. Dakle, reg. sam se, upload video, medjutim nema ga na listi youtube-ovih videa. Video se nalazi u mom profilu. Kako da ga add-am na listu da ga ostali mogu vidjeti? Nadam se da me razumijete.
Video cu kasnije upload na g.ba ako admini dozvoljavaju. U pitanju je moj Tekken 5 film.
Pozz
Pa imas one kao kljucne rijeci 3 dodas npr tekken 5 movie i da moras sacekat jedno sat da bude na 'listi' valjda je to ako nije sorry
               ArtX je napisao/la:
Pa imas one kao kljucne rijeci 3 dodas npr tekken 5 movie i da moras sacekat jedno sat da bude na 'listi' valjda je to ako nije sorry

Jarane, proslo je 2.5 h otkako sam upload-ovao video. Doduse, odmah nakon upload-a mi je pisalo da moram sacekati neko vrijeme valjda dok admini to pregledaju, ali 2.5 h mi nekako puno...
               toxiC-47 je napisao/la:
Jarane, proslo je 2.5 h otkako sam upload-ovao video. Doduse, odmah nakon upload-a mi je pisalo da moram sacekati neko vrijeme valjda dok admini to pregledaju, ali 2.5 h mi nekako puno...

Sabur je spas
Sutra pogledaj bice 100%
               ArtX je napisao/la:
Sabur je spas
Sutra pogledaj bice 100%

Ako je to ono sto treba, onda OK. Bude li tako, bodovi su tvoji.
toxic samo trebas cekat malo vise... pogledaj sutra siguran sam da ce ti video tu bit Imao sam ja isti problem... trajalo mi je preko 5-6 sati dok su ga svi mogli gledat.
problem ti je.. sto ti nije pravi format.. mi smo probali sa npr. 3ggp formatu mobitela uploada no nikada ne bude.. vidljiv... budi siguran da ti bude .amv ili. .wmm formatu.. i sigurno ce ti biti za par sati znaci normalan format gl!
Bili ste upravu. Sacekao sam i video je postavljen. Eh, sada, imam jos dva pitanja. Nadam se da se admini nece naljutiti. Sto se mene tice, ja bih mogao otvoriti drugu temu, ali to i nije bas pametno.
Ovako...
Na videu, sa lijeve strane inace prikazu jednu sliku iz videa, ali kod mene nema nista, samo stoji slika video camere i to je to.
Drugo, kako sad da ostali vide moj video? Ima li slucajno negdje na youtube-u da prikazu tek upload-ane clipove?
Rješenje
Logujes se na account
Odes u my videos
Edit videos i imas 3 slicice iz videa.Nakon toga odaberes jednu i bice ti ono sto si trazio
A za ovo drugo kad tek udjes na youtube imas opciju videos i pogledaj malo
               ArtX je napisao/la:
Logujes se na account
Odes u my videos
Edit videos i imas 3 slicice iz videa.Nakon toga odaberes jednu i bice ti ono sto si trazio
A za ovo drugo kad tek udjes na youtube imas opciju videos i pogledaj malo

Uredu... slika je vec odabrana ali nesto opet ne moze. Garant se treba cekati. To drugo, nema veze, ali ne radi. Thx.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.