Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana 30 bodova

Wi-FI pojačavanje

232 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.12.2013. u 23:46

Dobro veče, dugo nisam ulazio, posjetio gamers, vidim ima promjena baš puno, sve čestitke administraciji, i mnogo mi se sviđaju pojedine stvari, eh tušim da pređem na temu. Možda imaju nova pravila ali treba mi ovo hitno, tako da molim da ne brišete, inactive sam...

Imam ruter ZTE ZXV10 W300, i naravno wifi mi je loš, a negdje sam pročitao da se može pojačati taj signal, evo slika s ovim rangovima, koji i kako treba pojačati, smanjiti ?

slika :

Na ovom Beacon Intervalu mi je bilo 100, ja sam staavio 50, dal' mi je to pomoglo kod jačine, svaka pomoć dobrodošla, hvala.
Jedini nacin da pojacas je da aluminiskom folijom pokusas napraviti oko njega, pogledaj na yt imas dosta tutoriala, i nije sprdnja ozbiljno radi, to ti je za dalji domet (ne puno dalji, al pomaze)
http://www.youtube.com/watch?v=hvBtYSAkadE

Ja sam ovako nešto napravio i mogu ti reći da nije loše mada imam solidan router. :)
Asmoday je napisao/la:
Jedini nacin da pojacas je da aluminiskom folijom pokusas napraviti oko njega, pogledaj na yt imas dosta tutoriala, i nije sprdnja ozbiljno radi, to ti je za dalji domet (ne puno dalji, al pomaze)
ta folija pomaže 2,3%

Za ovakve stvari se kupuje dodatna oprema "antene, bolji modemi"

Uzmeš kvalitetniji modem, sa dobrim antenicama, imat ćeš bolji signal nema tu puno polemike.
hpk3o0 je napisao/la:
ta folija pomaže 2,3%

Za ovakve stvari se kupuje dodatna oprema "antene, bolji modemi"

Uzmeš kvalitetniji modem, sa dobrim antenicama, imat ćeš bolji signal nema tu puno polemike.
Znam ja to prijatelju, najlakse je uzeti novi ruter ili antenu. Jbg covjek trazio pomoc, a ne da mu kazem da uzmes antenu xD

Ima na yt pa nek pogleda tutoriala
Skupiš par maraka i kupiš TP Link i imat ćeš dobar signal  A ovako mijenjajući ove postavke možeš šta sjebat a nećeš imati neke velike razlike .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.