Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wi FI

159 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.10.2013. u 14:03

Pozdrav ekipa :D ...

U zgradi sam na zadnjem spratu...medjutim, ne mogu da uhvatim signal od frenda koji je na prvom spratu.... postoji li spravica,tipa ono jack USB Wi FI Antena koja ce poboljsati moj domet tako da se mogu konekovati kod druga..i ako da ,kako se zove?
treba ti Wireless WiFi Antena
sad ne znam jel to trebas kod njega staviti ili kod sebe.
Uglavnom ima to u moje nane, pff.
Almir92 je napisao/la:
treba ti Wireless WiFi Antena
sad ne znam jel to trebas kod njega staviti ili kod sebe.
Uglavnom ima to u moje nane, pff.
antena ti treba,to su ti one antenice koje zona koristi ima ih po piku nisu nesto skupe... kupis karticu za racunar,kupis antenu , ustekas antenu u karticu i fatas wi-fi iz 4-e zgrade  ili da kupite jaci router

Edit : izvini brate na citiranju,nije mi bila namjerna 
g0k1 je napisao/la:
antena ti treba,to su ti one antenice koje zona koristi ima ih po piku nisu nesto skupe... kupis karticu za racunar,kupis antenu , ustekas antenu u karticu i fatas wi-fi iz 4-e zgrade :D ili da kupite jaci router

Edit : izvini brate na citiranju,nije mi bila namjerna :D
hahaha samo ti :D
u mene u nane kablovski internet, i zao joj dati 20km za kablo, pa da ima full speed, vec je uzela neku antenu, pa jos neki ruter, reciever i to je sve izaslo 150km :D i sta reci, koju posluku porati :D
Ma daj , znas ti akkav ruter, tj antenea treba da baci signal sa prvog na peti sprat xD

Moj ti je iskreni savjet, uzmi onaj lan kabal i dovedi od njega net, ako ne mozes imati svoj i to je to..
to ti je najjeftinije, mda je jeftinije uzeti ruter i imati svoj net a ne kabl, mda taj kabl nije skup :)
ako uspijes kroz sve te zidove i smetnje dovest signal sumnjam da ce ti bit dovoljno dobar
iMZ je napisao/la:
ako uspijes kroz sve te zidove i smetnje dovest signal sumnjam da ce ti bit dovoljno dobar
hvata , tri crtice :D kupio neku antenicu i u fulu je :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.