Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

istovremeno na 2 msn accounta

1.103 pregleda · 26 odgovora · otvorena 21.06.2007. u 21:26

pozz svima
treba mi da mi neko nadje(znam da je bila tema ali nekugu naci nikako) ili objasni i dadne potrebne linkove mogu biti istovremeno na na 2 msna
npr.jedan na @hotmail.com a drugi na @gmail.com
tema je bila ali nemogu nikako naci pa ako neko nadje prijasnju temu o ovome jos bolje
nemam bodova al nadam se da ce neko pomoci
tnx

edit:
nekontam ovo puno nekih cuda a i ovo je neki crack
ima normalno na micrisoftovoj stranici negdje da se moze ukucat i neki drugi mail osim @hotmail
de ako neko zna to i onaj dodatak sto ide nek posta
pricate gluposti..kada skinete windows live messenger(nije vazno koji) i msn plus(dodatak) otvorite onu stranicu najvazniju gdje su kontakti i ostalo i imate tabove gore i udete samo u Plus!, onda u Preferences i tamo nadete Multiple Accounts i tamo ispod toga imate ono allow me to connect to several account.... to oznacite i mozete se spojiti na nekoliko msnova u isto vrijeme i to sve preko windows live messengera a ne preko razlicitih mesengera..
za 2 msna u isto vrijeme:
moras imati windows live messenger i msn plus
zatim downloadaj poligami:
http://www.msgpluslive.net/scripts/download/225/
onda ono accept i import..
onda kliknes na onaj msn plus logo koji ti se nalazi ono kod kontakta.. i klikni preferences, onda messenger i zakaci ono na multiple accounts..

GL
_|Sretno|_
labrador sta si ti neki retard
Ajde uzmi pistolj i ubij se majke ti, ucini sulugu ovom svetu!
samo skini msn plus s neta i mozes uci nakoliko hoces msnova nije vazno da li je gmail hotmail il nes drugo samo da je hotmail a ne yahoo il neki drugi servis
               Len^^ je napisao/la:
za 2 msna u isto vrijeme:
moras imati windows live messenger i msn plus
zatim downloadaj poligami:
http://www.msgpluslive.net/scripts/download/225/
onda ono accept i import..
onda kliknes na onaj msn plus logo koji ti se nalazi ono kod kontakta.. i klikni preferences, onda messenger i zakaci ono na multiple accounts..

GL

i meni dobro posluzilo owo hvaLa !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.