e ovako imam problem sa msnom.. Pokusavam instalirati najnoviju verziju (ne znam tacno koja je to)... i kad pokrenem instalaciju dodje mi ova poruka http://i180.photobucket.com/albums/x225/oggy112/AMGLOL.jpg
Diskusija
Problemi sa MSN-om
532 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.09.2007. u 16:52
znam citati bre al ne kontam sto nece da se pokrene kad nije safe mod niti je sta pokrenuto :/
ajd valjda ce ovo upaliti ...
ajd valjda ce ovo upaliti ...
UPDATE:
hvala ti puno za instaler 3.1.. nisam znao da SP2 nema toga u sebi :/ jest da sam skoro formatirao disk pa sam mozda izgubio to sa formatom ...
sve je u redu da niasm u minusu s bodovima dao bi ti
hvala ti puno za instaler 3.1.. nisam znao da SP2 nema toga u sebi :/ jest da sam skoro formatirao disk pa sam mozda izgubio to sa formatom ...
sve je u redu da niasm u minusu s bodovima dao bi ti
torQ7u4mi[0] je napisao/la:
skinuo sam ga al trazi mi newer version of windows?
| 8.5 Ownage ! |
skinuo sam ga al trazi mi newer version of windows?
da ne zaponjiem novu temu ja sam imao msn 7.5 i trazi da instal najnoviju i ja instaliram je i nsvidja mi se i sada izbrisem i instal ponovo 7.5 ali opet mi trazi najnoviju sta cu sada jel moram imati najnoviju?
Ej fakat, koji je ovo qrac, zahtijevaju novu verziju, omg debila...
, moze li se kako zaobici ovo?
, moze li se kako zaobici ovo?
HAHAHAHAHA!!!
PA OVO JE STRASNO!!
dok nisam procitao ovaj topic msn mi je radio sasvim normalno,imam verziju 7.5 i najjaci msn,ali eto vraga,sad me vise ne obavjestava da je stigla nova verzija nego kaze da moram instalirat inace nista od msn-a.
e pa ja odustajem od msn-a,necu ga vise koristit i gotovo,prelazim na icq ili neki drugi messenger,ko ih sljivi i njih i windowse i msn.
koja je to banda lopovska,pa to je da ne povjerujes.
cekam samo trenutak kad cu upalit kom i na ekranu ce mi se ispisat da je izasla nova verzija windowsa i da ju moram instalira ukoliko se zelim i dalje koristit windowsima hehehehe!
strasno je to sta svijet doputa microsoftu da radi,to je nista drugo nego diktatura,ili ces kako oni hoce ili neces nikako.
trebalo bi ih tuzit na medjunarodnom sudu za ljudska prava
PA OVO JE STRASNO!!
dok nisam procitao ovaj topic msn mi je radio sasvim normalno,imam verziju 7.5 i najjaci msn,ali eto vraga,sad me vise ne obavjestava da je stigla nova verzija nego kaze da moram instalirat inace nista od msn-a.
e pa ja odustajem od msn-a,necu ga vise koristit i gotovo,prelazim na icq ili neki drugi messenger,ko ih sljivi i njih i windowse i msn.
koja je to banda lopovska,pa to je da ne povjerujes.
cekam samo trenutak kad cu upalit kom i na ekranu ce mi se ispisat da je izasla nova verzija windowsa i da ju moram instalira ukoliko se zelim i dalje koristit windowsima hehehehe!
strasno je to sta svijet doputa microsoftu da radi,to je nista drugo nego diktatura,ili ces kako oni hoce ili neces nikako.
trebalo bi ih tuzit na medjunarodnom sudu za ljudska prava
joj pomagajte molim vas.
..i ja isto imam problem sa msnom-windows live messenger.
doslo je do problema samo odjednom...odjavila sam se sa msna i sljedeci put kad sam htjela uci u messenger nisam mogla....a jos i dalje stoji na desnom doljnem uglu da sam tamo jos uvijek....samo da sam kao *nevidljiva,dali je moguce da mi je dosao neki virus ili?
i isto tako bi htjela skroz izbrisati messneger ali nemogu jer kao da se zaledio*(u desnom doljnem uglu,gdje i normalno stoji)
i htjela bi taj problem rjesit ali ne znam kako....i zasto se takve situacije sa messengerom dogadaju
nadam se da ne trazim previse...hvallllllaaaa
..i ja isto imam problem sa msnom-windows live messenger.doslo je do problema samo odjednom...odjavila sam se sa msna i sljedeci put kad sam htjela uci u messenger nisam mogla....a jos i dalje stoji na desnom doljnem uglu da sam tamo jos uvijek....samo da sam kao *nevidljiva,dali je moguce da mi je dosao neki virus ili?
i isto tako bi htjela skroz izbrisati messneger ali nemogu jer kao da se zaledio*(u desnom doljnem uglu,gdje i normalno stoji)
i htjela bi taj problem rjesit ali ne znam kako....i zasto se takve situacije sa messengerom dogadaju

nadam se da ne trazim previse...hvallllllaaaa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.