Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Paul Walker vol2

523 pregleda · 31 odgovor · otvorena 03.12.2013. u 18:15

jutros kao lik daje autograme eto kao na slici (jedna stvar, slika nije bila na googlu već je jutros postavljena), al' gledajte ovo...sve je bilo kao "za snimanje scene iz filma Fast & Furious 7"...kako navode američki mediji Paul Walker nije primljen niti u jednu bolnicu niti tome slično...da bi Uni Studious napravio film još gledanijim odradili su ovu scenu, kako navodi policija Porsche koji je izgorio nije isti onaj u kom' se Paul Walker vozio...američki mediji navode dalje da će sve biti viđeno na video klipu koji će biti postavljen na fb

Dalje;
Vijest o pogibiji poznatog glumca filmskog serijala "Brzi i žestoki", Paula Walkera izazvala je žalost u cijelom svijetu, a u medijima su se pojavile različite vijesti u vezi s ovim glumcem.

Jedan američki građanin je ustvrdio da je danas vidio Paula Walkera u Los Angelesu, a nevjerica velikih televizijskih stanica u Walkerovu smrt i glasine da nema tijela poginulog glumca podstakle su tvrdnje da je cijeli slučaj velika prevara.

Prema nekim tvrdnjama, cijeli slučaj je osmišljen zbog filma "Brzi i žestoki 7" koji u kina dolazi u mjesecu julu 2014. godine. Tako će u uvodu filma biti prikazana scena u kojoj Paul kaže: "To što smo mi brzi ne znači da svi moraju biti brzi. Ja nisam poginuo, sve je to napravljeno da bi se vama dala lekcija," te će otpjevati pjesmu pod nazivom "Six Days" (Šest dana).

Fotografija tijela Paula Walkera:
Mnogi su povjerovali da je na slici koja kruži Twitterom i Facebookom tijelo Paula Walkera. Na fotografiji je zapravo čovjek koji se bavio misionarskim radom u Africi i koji je 2011. godine doživio nesreću.

Dan prije nego što je poginuo Paul Walker bila je puštena lažna vijest da je poznati glumac umro. Kasnije je razjašnjeno da je Paul Walker umro, vijest o smrti koja se automatski proizvodi za sve holivudske zvijezde.

C/P

Ja se nadam da je ovo istina, a i poklapa se vecina toga, tablice nisu iste, obdukcija fol odlozena danas, hitna pomoc nije vadila odma tijelo, nije bilo nikakvih dokaza 

Molio bih da se manite debilskih komentara

http://www.trtbosanski.com/bs/news/detail/kultura-i-umjetnost/15/sokantna-tvrdnja-u-vezi-paul-walkera-nije-mrtav-sve-je-to-zbog-filma/24851
Glupost, tako su govorili i za 2pac-a, M.Jacksona i mnoge druge.
Mislim da godinu dana bude kao da je mrtav pa tek u filmu da se pojavi  
Stvarno bih volio da nije poginuo da je sve lažirano  
Vjeruj svašta.Volio bi da je ovo istina ali opet ne valja se "igrat" i proglasit nekoga mrtvim.
Frisk je napisao/la:
Glupost, tako su govorili i za 2pac-a, M.Jacksona i mnoge druge.
Mislim da godinu dana bude kao da je mrtav pa tek u filmu da se pojavi  
"američki mediji navode dalje da će sve biti viđeno na video klipu koji će biti postavljen na fb"
hpk3o0 je napisao/la:
Ima twitter na ahiretu.
aleksandro je napisao/la:
Ček, zadnja objava prije 19 sati? o.O
da njegova porodica objavila tweet, nije on.
Sta vam je, cojek bi se sAm izjasnio da nije mrtav :D
a i fino pise, tijela su bila ugljenisana, pa ne moze doci hitna za 20 sekundi na mjesto nesrece :D
izgorio cojek ko crnac XD
hpk3o0 je napisao/la:
da njegova porodica objavila tweet, nije on.
Upravo gledam, nije iz prvog lica.

@topic
Daj bože da je tako ali sve ne znam šta da kažem...
Ma pusti kraju priče, a opet moguće je svašta...
Kad god neka poznata licnost umre :) uvijek se pojavi 365885756 teorija zavjere ! Volio bi da nije umro jer je ekstra glumac, on i vin diesel su nezamjenjivi sto se fast and furious-a tice , al jbg :) rip
ama the rock kad je objavio tweet da je umro onda je umro pa nisu svi debili toliki da se zajebavaju samo sta vam je
a jeste se nasikirali...
Ovo sa tablicama je nekako najčudnije.
vLADOLINHO je napisao/la:
Jel' te nije sramota????!?!?!?!
meni nešto ?
ma zaboli me ku**c za njim, ali evo nadovezat cu se na temu. Pa njegova ćerka je na tviteru napisala kao neko oprostajno pismo za oca, ako onda zna da je ziv pa ne bi valjda to pisala...
Nije u redu pisati ovakve na internetu, pa imao je kcer od 15 godina, ne bi lazirao smrt zbog nekog filma.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.