Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sarajevo Momci vs Rep. BiH (MYM Prime Nations)

1.067 pregleda · 39 odgovora · otvorena 16.06.2007. u 16:07

Ovako posto je u predhodnoj temi o MYM doslo do nekih problema, sada bih pozvao neku raju iz sarajeva, da odigraju samnom koju dota partija da napravimo tim i da odegemo ovu "BiH(RS) Repku", ja nemam nista protiv tih momaka ali fakat ja mislm da mi mozemo napraviti bolju repku i ako nista spojiti nase dvije. Samo mi ovdje iz SA treba da napravimo ekipicu i da ih rasturimo
Ako ima neko voljan da igra nek se javi :
[email uklonjen]
Posebno zovem tempu i cenariusa...
Eto to je to, ja mislm da ima jos dobrih igraca i u cijeloj BiH i da sadasnja repka nije najbolje sto nasa BiH nudi barem u dota sceni...
Peace pozz svima
pa evo sada je i raspust, pa organizujte to, ako moze negdje i u lanu da se odigra a moze i online .. uglavnom da se rijese sve dileme oko najbolje ekipe i igraca u BiH.. samim time bi napravili sto jacu ekipu BiH za predstavljanje na svjetskoj sceni..

cya
Znaci sarajevska carsija vs r.srpska!!! samo napred momci!!!
E ljudi sad stvarno ozbiljno, cuo sam da u sarajevu ima nekoliko stvarno dobrih igraca, jel moze neko da me spoji, andrey jel poznajes scenu u sarajevu imalo, drug mi je rekao da je s tim igracima igrao prije godinu-godinu i po, da su bas za reprezentaciju, treba mi kontakt.

F16HT3R100 je napisao/la:
btw. Mislim da se sad sastavi ekipa ne mogu mijenjati jer je vec kasno a turnir uskoro pocinje !

Mislim vise srece sledeci put

btw. veceras se igra mech

Bosnia and Herzegovina vs Serbia @ 19h

naravno prijateljski

i koliko bi ?
i sta ce biti sa ovim?
ja vjerovatno nisam za reprezentacije ali mogu sastaviti tim za zagrijavanje i pruziti dobru vjezbu. najbolje bi bilo preko hamachija i najkasnije do veceras pa skontajte.
               Ttempest je napisao/la:
E ljudi sad stvarno ozbiljno, cuo sam da u sarajevu ima nekoliko stvarno dobrih igraca, jel moze neko da me spoji, andrey jel poznajes scenu u sarajevu imalo, drug mi je rekao da je s tim igracima igrao prije godinu-godinu i po, da su bas za reprezentaciju, treba mi kontakt.

Mislim da imas pravo...
Ima fakat dobrih igraca i mi cemo to dokazati.
               Ttempest je napisao/la:

za DOTU se raspitaj kod profe, izgleda da zna 10x vishe od mene, a ako ti treba wc3 igraci, onda nije problem =)
Poznajem ja dobro scenu i nasu i svjetsku, bio sam aktivan u wc3 prije godinu i po, uglavnom znam sve znacajnije wc3 igrace iz bih, pratio sam turnire. Samo za dotu ne znam, posto se nigdje nisu okupljali.
               Ttempest je napisao/la:
Poznajem ja dobro scenu i nasu i svjetsku, bio sam aktivan u wc3 prije godinu i po, uglavnom znam sve znacajnije wc3 igrace iz bih, pratio sam turnire. Samo za dotu ne znam, posto se nigdje nisu okupljali.

Da, ja sam manje-vise pratio Dota scenu ovdje u SA, ima dobrih igraca, odigrao sam nekoliko partija. Dogovorili smo se, pruzit cemo im dobru dota partiju, pa ako im se ko svidi neka izvole.
Ja cu se potruditi da sklopim jednu kvalitetnu dota ekipicu. Ponavljam ako jos neko ima iz SA da igra, da je dobar, a da ja nisam nesto bio u kontaktu sa njim niti sam vidio kako igra neka se javi pa cemo da vidimo
               legionare je napisao/la:
Znaci sarajevska carsija vs r.srpska!!! samo napred momci!!!

Ja lika, rekli su da nece samo igrati likovi iz sarajeva, nego se bira nekoliko ekipa pa ce se odigrati mechevi izmedzu njih, najbolja ekipa igra sa rep BiH. (ako pojedinci nisu skontali)
               SpadeFive je napisao/la:
Ja lika, rekli su da nece samo igrati likovi iz sarajeva, nego se bira nekoliko ekipa pa ce se odigrati mechevi izmedzu njih, najbolja ekipa igra sa rep BiH. (ako pojedinci nisu skontali)

Sarajevo Momci vs Rep. BiH (MYM Prime Nations)

Jesi ti glup ili sta?!? Procitaj naslov i sta je napisao ovaj vas profesor!!!
               Iceman^ je napisao/la:
Idol !

Jedva cekam da vidim kako ce ovo zavrsiti,ja mislim da nece biti nikakvih promjena u sastavu jer ce vas rastaviti

hwala i sretno

Nije nas cilj da rastavimo trenutni sastav, nego da napravimo bolji...
Debilu moronski nemoj vise spamat kad nemas pojma o cemu se radi, i nemoj da prosipas, da ne kazem sad "kakva" sranja, bolje ti je da sutis. Ljudima sam obecao da nece biti svadje ni nemoj ovdje da pises takve postove
               Iceman^ je napisao/la:
Je**m ti ja ***** usta ,kontas? usred usta janjicaru jedan retardirani....

Ja nisam spamao moronu,nego znam momke licno i sa ovih pet likova sam svaki ****ni dan u igraonici... svaki dan znaci i normalno da malo navijam !

A ti retardirani debilu idi malo proucavaj ovaj g.ba i ostavi repku na miru ladno jer je nece jedan JANJICAR [ako neko nezna sta znaci,objasnicu ] kao ti nikad vidjeti ni igre u njoj ... hwala mrtvi keru

Ja ti kazem da neces vidjet igre u repki ladno ... dovidjenja

Huh, procaj na "nasem" jeziku moronu.
Ako ti to matras navijanjem jadan si...

btw. Andrey fakat decko je presao granicu
janjicar = onaj archmage ilitiga kOnj?
hahahah
cuj janjicar lol i lol

i hvala profa na objasnjenju puuuuno
iako imam internet i sve drago mi je da imam ljude koji ce me voditi kroz povijest koju sam imao sve 4 godine gimnazije i jos osnovnu drama hvala nista drugo
hoces li napraviti ikakav update kako repka ide da li je okupljena i tako to ili kada ce se to odrzati i kako?
               Iceman^ je napisao/la:
Dodji na turnir u doboj sad za vikend pa ce decko pokazati neke stvari

Janjicaru

A to nije sto onaj objasnjava nego sasvim nesto drugo

Jel ti se prezime zavrsava sa IC ?? ako da ,onda si jedan od nas

hate na gg, ako ima ko sada 2V2
               Alasto)2 je napisao/la:
janjicar = onaj archmage ilitiga kOnj?
hahahah
cuj janjicar lol i lol

Sad bi ti nesto reko, ali nisi ti kriv sto ne znas.
Janjicar - "Janičari (na turskom, yeniçeri, što znači "nove jedinice"), sastojale su se od pješadijskih jedinica koje su sačinjavale tjelesnu i dvorsku počasnu gardu osmanlijskih sultana. Sultan je bio vrhovni zapovjednik janičara, no njihovim jedinicama je komandovao Aga janičara.

Janičari su takođe štitili sultanove privatne prostorije i njegovu porodicu. Janičaraske jedinice su obrazovane u 14. vijeku, a zvanično ih je raspustio sultan Mehmed II, 1826."

Znaci Pjesadija...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.