Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sarajevo Momci vs Rep. BiH (MYM Prime Nations)

1.067 pregleda · 39 odgovora · otvorena 16.06.2007. u 16:07

Ovako posto je u predhodnoj temi o MYM doslo do nekih problema, sada bih pozvao neku raju iz sarajeva, da odigraju samnom koju dota partija da napravimo tim i da odegemo ovu "BiH(RS) Repku", ja nemam nista protiv tih momaka ali fakat ja mislm da mi mozemo napraviti bolju repku i ako nista spojiti nase dvije. Samo mi ovdje iz SA treba da napravimo ekipicu i da ih rasturimo
Ako ima neko voljan da igra nek se javi :
[email uklonjen]
Posebno zovem tempu i cenariusa...
Eto to je to, ja mislm da ima jos dobrih igraca i u cijeloj BiH i da sadasnja repka nije najbolje sto nasa BiH nudi barem u dota sceni...
Peace pozz svima
               Iceman^ je napisao/la:
Nemozete im nista ....
Ubice vas al et`

GL

FALA
Al mislim da nam nece trebati xD
mislim odigrajte...

ali lijepo su ljudi napisali da se trazi jos igraca... i nije lijepo sto si napisao "BiH(RS) Repku"

gl & hf
               Kramer je napisao/la:
mislim odigrajte...

ali lijepo su ljudi napisali da se trazi jos igraca... i nije lijepo sto si napisao "BiH(RS) Repku"

gl & hf

Rekao sam da nemam nista protiv tih likova, ali fakat ne trazim komentare vas iz Doboja. Nego trazim ljude da igramo i da pobjedimo.
HVALA!
Necu vise da spamam xD
btw. Mislim da se sad sastavi ekipa ne mogu mijenjati jer je vec kasno a turnir uskoro pocinje !

Mislim vise srece sledeci put

btw. veceras se igra mech

Bosnia and Herzegovina vs Serbia @ 19h

naravno prijateljski
zovi lizzarda isto, dodao sam te na msn pa ako vam zafali igraca javi, nisam pro ali nije da nemam pojma

RASTURIE IH!
               Machak_g je napisao/la:
Moze match! To je ono sto se ceka!

MODERATORI, NEMOJTE MI VISE BRISAT POSTOVE **** ** ****
*** ******** *** **** * * ******* ***** seljacku!

GL, u will need it!

hahhhahh amalo psovki hehehehe =]

btw I'm in =]

Post dobio aplauz od LizzarD

GL, u will need it!
jedva cekam da vidim ko ce pobjediti
               Machak_g je napisao/la:

GL, u will need it!

Ovako. Ako se ne mogu mijenjati igraci koji ce igrati, ne vidim razlog z*** kojeg biste uopste igrali, jedino for fun. Ppomalo je jadno, zapravo pomalo vise, da se vas nekoliko iz dogovori da igra za reprezentaciju, i da tu temu postavi na gamerse, par dana pred turnir, i kada raja hoce da igra, i da dokaze da ce nas ta reprezentacija obrukati i osramotiti, i da ima igraca koji su mnogo jaci od ovih nasih reprezentativaca.
Mislim da bi i momci iz Visokog rado upali, pricali su da imaju jaku ekipu, samo ne bih volio vidjeti da se ovo pretvori u neko prepucavanje medju gradovima =)
Turnir je vec poceo, ne moze se mjenjati, ali ovo je odlicno, igracemo pa cemo odabrati najbolje igrace, i napraviti jos jacu ekipu, za sledece turnire ili neki klan.

Samo bacajte hejt, to vas motivise, treba mi motivisana ekipa
won.anDRey je napisao/la:
Mislim da bi i momci iz Visokog rado upali, pricali su da imaju jaku ekipu, samo ne bih volio vidjeti da se ovo pretvori u neko prepucavanje medju gradovima =)

hmm u pravu si

kako on kaze u temi izgleda samo da se ova BH gaming scena treba samo da trazi u SARAJEVU zasto ne malo dalje traziti i sad ce biti bosna i hercegovina 2 reprezentacije igraju jedna protiv druge tj 2 repke sarajevo doboj GDJE OSTALA RAJA IZ OSTALIH GRADOVA SAMO ME TO ZANIMA
               Ttempest je napisao/la:
Turnir je vec poceo, ne moze se mjenjati, ali ovo je odlicno, igracemo pa cemo odabrati najbolje igrace, i napraviti jos jacu ekipu, za sledece turnire ili neki klan.

Samo bacajte hejt, to vas motivise, treba mi motivisana ekipa

motive, niste normalni ba. Fakat mislite da ste face to mi se ne svidja xD
Andrey drug, ja se trudim fakat, ne znam na sta se ovo izac
               .PrOfA. je napisao/la:
motive, niste normalni ba. Fakat mislite da ste face to mi se ne svidja xD
Andrey drug, ja se trudim fakat, ne znam na sta se ovo izac

evo gledam i ja, opet ce neko prepucavanje i mrznja... nista, pokusaj sastaviti sto bolji tim i sretno vam svima, mislim da se sa tempestom mozete fino dogovoriti =)
               won.anDRey je napisao/la:
evo gledam i ja, opet ce neko prepucavanje i mrznja... nista, pokusaj sastaviti sto bolji tim i sretno vam svima, mislim da se sa tempestom mozete fino dogovoriti =)

OK, nadam se da cemo nesto uspjeti, ni ja ne zelim da bude kakvih prepucavanja
sigurno govoris o momcima iz mog naselja
uskoro ce postati dota vip, na europi XD

mislim da su bolji od repke
Pa najbolje bi bilo da se sve ekipe iz BiH prijave i da napravite neki kao turnir, i svi koji misle da mogu da predstavljaju BiH neka dodju i neka odigraju... i onda kasnije pravite team...

bez prepucavanja i mrznje ikakve

moje misljenje
               AlienzZ je napisao/la:
Pa najbolje bi bilo da se sve ekipe iz BiH prijave i da napravite neki kao turnir, i svi koji misle da mogu da predstavljaju BiH neka dodju i neka odigraju... i onda kasnije pravite team...

bez prepucavanja i mrznje ikakve

moje misljenje

hellyeah. Napravite turnir nesta kao "ESWC", i tako cetevidjeti koja je ekipa najbolja. Svi koji su zainteresovani i misle da znaju igrati neka se prijave i pokazu sta umiju. Tako nece biti toga doboj vs sarajevo, nego cijela bh.
ja sam objavio prije mjesec dana da ce biti turnir i najavilo ih se svega 10-ak, ma ni toliko...
najmanji problem je napraviti turnir, ne trebamo nabavljati server ili nesto, hamachi ili gg uvijek mogu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.