Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Originalna igra besplatno :)

126 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.11.2013. u 13:33

Evo za sve koji ne mogu kupiti originalne igrice, evo sigurnog besplatnog nacina da dodjete do odredjenih igrica kao sto su FIFA 14, BT4, COD Ghost idt..

Prvo sto trebate je otici na ovu stranicu:
http://www.allkeyshop.com/blog/

Konektovati se sa Facebbok nalogom i odradjivati zadatke, tj serovati na fb, tweeter, google+ :)

za 10-ak dana cete sakupiti oko 10.000 poena, a npr pes ili neka bolja igrica su 40.000-60.000 poena :)

Evo da ne bude neka zavjera, znaci provjereno radi, prije mjesec dana sam uzeo GTA V kuvam preko neta radi sve fulu na xbox :)
Svaka čast, čestitam jarane
Može skupiti 10K, ali u limburgu. Jedino da ovako kao ti spamam po forumima i molim druge da se reg. preko reff linka, inače pušiona :/

Ne isplati se ni sekunde. Radije otvoriti račun i po marku svaki dan odvajati, nego da se peglam sa ovakvim glupostima! Btw, kad si već otvorio temu, mogao si bar dati pravi link stranice, a ne levatiti raju :S
dYn je napisao/la:
Može skupiti 10K, ali u limburgu. Jedino da ovako kao ti spamam po forumima i molim druge da se reg. preko reff linka, inače pušiona :/

Ne isplati se ni sekunde. Radije otvoriti račun i po marku svaki dan odvajati, nego da se peglam sa ovakvim glupostima! Btw, kad si već otvorio temu, mogao si bar dati pravi link stranice, a ne levatiti raju :S
Jel ne moze skupiti 10k za 10 dana? Eto ti pameti, bez ikakov postaqvljanja sam skupio, ovo sam mislo da cu dobiti 30 poena od klika na link , ali nema toga jbg zaejbo sma se,, Ne levatim raju nego fino kazem da radi i da ce se moze kupiti igrica ..

Svaki dan dobijes oko 1k ;)
Smor je sakupljati poene. Inače može se skupiti za igre ako imaš refferal linkova.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.