Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Filmovi, prijedlozi, misljenja, kritike v2

5.238 pregleda · 66 odgovora · otvorena 02.10.2013. u 22:22

Zbog previše tema gdje se traže filmovi vrijeme je za još jednu temu ovog tipa.

Svaki validan post će biti nagrađen APLAUZOM, prijedlog i opis mora biti na sljedeći način postavljen i samo takav će biti važeći za pomenutu nagradu i vaš trud.

Naziv Filma:

Zanr:

Uloge:

Opis filma:

Cover filma:

Vasa ocjena :

Tema ce biti pod sticky u ovom dijelu foruma tako da je u svako doba dana i noci mozete naci te pregledati istu.

Da se ne bi ponavljali filmovi sa prošle teme, sljedeću imate na linku ispod.

http://gamers.ba/forum/10/197014/filmovi-prijedlozi-misljenja-kritike/
Sinoc sam pogledao jedan film "starijeg ostvarenja" rijec je o filmu

"Dan kad je Zemlja stala ili The Day the Earth Stood Still "

iz 2008god.

Film je predobar , ukratko vredan gledanja. Kijano Rivs na naski , sta vise reci.
Pre koji dan sam pogledao 47RONIN u kinu i mogu vam reci  :) da moze ici uz rame sa matrix-om .
Tj. sve jedan njegov film je ostvarenje nad ostvarenjima.

9/10

A ovo je jedna prepuruka trilogije :) valjda svi znate za ovo
film je odradjen prema knjizi koja je bila bestseler .

Rijec je o Millennium series :

The Girl with the Dragon Tattoo (Män som hatar kvinnor, literally, men who hate women) (2005)

The Girl Who Played with Fire (Flickan som lekte med elden, literally, the girl who played with fire) (2006)

The Girl Who Kicked the Hornets' Nest (Luftslott som sprängdes, literally, air castle that was blown up) (2007)

Ocjena 10/10 za ovo swedsko ostvarenje i umjetnicko djelo.
Nisam ni pogledao remake za "jamesom bondom 007" - daniel crag-m ... bojim se da ce mi pokvarit utisak.

Post dobio aplauz od sh0ck

Naziv Filma: The Wolf of Wall Street

Zanr: Komedija / Krimi

Uloge: Leonardo DiCaprio / Jonah Hill

Opis filma: Mogu ti reći da odavno ovako dobar film pogledao nisam. Naravno pošto je u pitanju moj omiljeni glumac odma po dolasku filma u Cinema neki dan odlučio sam isti pogledati. U biti radi se o tome da Leonardno od uvijek mašta da bude milioner i varajući to mu pođe za rukom. Samim tim novac ga kvari, što mi se najviše i dopalo jer film pokazuje tačno šta novac može uraditi od čovjeka i kako ga može lagano promjeniti. Mnogo ružnih stvari počinje da mu se dešava a na kraju pa i ono najgore.

Cover filma:

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0993846/
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=pabEtIERlic

Naziv Filma: Cop Out

Zanr: Akcija / Komedija

Uloge:Bruce Tracy / WIllis Morgan

Opis filma : Komedija o veteranu NPYD-a kojem je ukradena vrijedna baseball kartica koju je htio prodati da bi mogao platiti vjenčanje svoje kčerke.U potrazi za baseball karticom pomaže mu i njegov partner.Čovjek koji je ukrao karticu prodao je jednom vođi bande,s kojim će dva policajca imati dogovor koji je veoma opasan.
Pogledajte,dobar je  :D

Cover filma :

Vaša ocjena : 9/10

Pre koji dan sam gledao ovaj film, i za divno cudo odusevio sam se ovim ostvarenjem. Daglas sta vise reci!
Tako da sam i pogledao jos koje njegovo ostvarenje, pa cu vam i predloziti neke.

The American President

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=NULabIAGubY

The American President iz 1995 je romanticna komedija - drama...
Puna preplitanja ,izliva emocija i sto je najvaznije komedija se lepo preplice kroz citav film.

Ocjena 9/10

Evo jos jedan njegov film

Wall Street: Money Never Sleeps
iz 2010

http://www.youtube.com/watch?v=r1YjwFty7-I

Jednostavno sta novac radi od ljudi :)

Ocjena 10/10

O ukusima se ne raspravlja :) , a mislim da su ova dva filma dovoljno dobra za preporuku . Pa ih pogledajte

Naziv Filma: Obitelj Miller (We're the Millers)

Zanr: Comedy | Crime

Uloge: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter

Opis filma: Film ispocetka govori o Jasonu,tj. o njegovom poslu malog dilera,nakon sto ga pokradu ostaje mu veliki dug prema gazdi.
On mu nudi posao krijumcarenja droge,posto on nema izbora upusta se u pravu smijesnu i zanimljivu avanturu.

Cover filma:

Vasa ocjena : 9/10

Ljudi ima li ovde ozbiljnih ljudi dajte neki horor,triler,crime bez mjesavine komedije...
Naziv Filma: Human Trafficking (2005)

Zanr: Crime/Drama/Mistery

Uloge: Lynne Adams, Sarah Allen, Andreas Apergis

Opis filma:Trgovina ljudima,oko 2,5h traje znaci film je extra ko voli na ovu temu pun pogodak.Od svih zanrova i filmova koliko sam pogledao ovaj mi je medju prvim ako ne i na prvom mjestu.
Davno sam gledao pa se najbolje ne secam ko i sta ali pokusacu nesto da opisem...Na pijaci otac majka i cerka su sjeli da popiju pice,cerka se obukla kao odrasla djevojka haljina ovo ono i ugleda je jednoh vrsnjaka 10-ak godina koji je gledao u nju i smeskao se ona je otisla do njega poceli su pricati ubrzo iza nje se pojavio mini auto iz kog su izasli ljudi strpali je u auto i odvezli.Roditelji su krenuli za njima ali su umakli.Kidnapovali su je trgovci ljudima kao jos mnogu djecu i djevojke koje su prodavali i iskoristavali za sex.Dolazi jedna Detektivka da radi na slucaju.Otac od jedne kidnapovane devojcice je u potrazi za njom morao da pocne da radi sa trgovcima kako bi pronasao svoju cerku i spasio je ali da li mu policajci vjeruju kada bude uhvacen i da li ce ga pustiti da pronadje cerku pogledajte sami :)...
Cover filma:

Vasa ocjena :100/10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.