Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Brix & ViTA Over&Out

2.434 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.09.2013. u 20:29

Došlo je prijatelji i to vrijeme, valja krenut dalje. Ne bih puno pisao, samo ću Vam postaviti sliku svog posta "mojim" ljudima, ljudima koji su tu uz mene cijelo vrijeme, te neke odgovore istih.

Nadam se da sam Vam koliko-toliko valjao, jer sam se trudio, trudio sam se nekada i previše. Hvala Vam za smijehove i slatke muke oko servera 

Znate šta? Lijepo je znati da neko poštuje Vaš trud.

Hvala svim mojim majnkrafterima na svemu 

Moderator pozicija će po riječima skileta, biti skinuta nakon što se ViTALiTYz izjasni.

Hvala Vam svima još jednom. 
Un4giveN je napisao/la:
eto fino svaka čast na trudu,al puno" pametujes" gl  
Izvoli ti uradi ono sto smo mi sve, pa onda imas pravo reci da neko pametuje.
Prvo:
Da li je ovo pravilno odredjen podforum za ovakvu vrstu teme , ili si to namjerno stavio da bi mogao djeliti aplauze svojima i samare koji su te za**** citavo vrijeme ?

Drugo
Iskreno nije me briga za tvoj over&out mozda nekog jeste njima na cast ..

Trece
"Dugo" si i trajo "MOMČE"

čao i pozdrav

hajd se ne prosipaj, jel te stid svega ti? dugo si trajao? ja sam ovdje 5 godina, a vodio sam server 2 godine, za razliku od nekih koji su tu dan il dva. Lupaš gluposti, i da, ovo je pravi podforum, jer sam ja ovdje moderator, jer je ovdje svaka druga tema ima moj odgovor ili sam ja autor iste, zato u troskoku napusti temu.

Post dobio šamar od Winry

ViTALiTY je napisao/la:

Svi oni mogu da pokušaju 
ViTALiTY je napisao/la:
Svejedno koliko je uradio ne moze kruziti po forumu i govoriti drugima da su jadni i omalovazavati ih,znaci BEZ OBZIRA.

Vas trud ovim postom ne umanjujem niti omalovazavam,respect za vas koji se trudite da iole drzite servere ovog sajta 
de nek mi neko opali šamar da znam da nije san!
Brix je napisao/la:

Svi oni mogu da pokušaju 
ULTRA GAAAAAAAAAAAAY

Ovo je trebao biti Brixx Over&Out v2, ili se ja varam?

Zivi zivot, udri brigu na veselje
Un4giveN je napisao/la:
Svejedno koliko je uradio ne moze kruziti po forumu i govoriti drugima da su jadni i omalovazavati ih,znaci BEZ OBZIRA.

Vas trud ovim postom ne umanjujem niti omalovazavam,respect za vas koji se trudite da iole drzite servere ovog sajta 
Kome sam rekao da je jadan? Molim te ne prelazi u oftopic, glupost živa. Samo sam rekao liku da nije to bit foruma, vi digli frku, ne zanima me više uglavnom, neka radi šta god ko hoće, postoji vrh administracije koji će to kazniti po već zadatom pravilniku, gamers.ba/tos 
Micron je napisao/la:
Koji je ovo put ?  Drugi, treci ?
Drugi prijatelji  Nikad ne reci nikad, ali sumnjam da će biti trećeg puta  Ti si stari igrač, ti me barem znaš 
Micron je napisao/la:
Posljednji braco, posljednji 
Micron je napisao/la:
cetvrti 
Sjedim za tipkovnicom i kontam sta da napisem . Sta god da napisem malo je za sav ulozen trud . Malo je sta god da napisem bilo koje rjeci . Zasto . Sad ce reci svi " TI SI GLUP " "TI SI RETARD " . Iskreno , boli me ku**c . Brixe , ja sam ovdje godinu dana . Na gamers.ba portalu . A na mc serveru sam igrao sve verzije minecrafta . Necu vise da pisem o sebi nego ovo je post o tebi . Brixe , Hvala ti za ulozen trud da ova zajednica barem u nekom polju uspije , brixe , hvala ti za ulozene vrijeme na "glupost" , brixe hvala ti za zapostavljanje svog zivota da bi nama ugodio . Nemam vise sta da kazem . Mozda ce neki reci da dramis , ali ja te u potpunosti razumijem i imas moju podrsku ! Ako ikada ponovo zazelis bilo kakvu minecraft ili bilo kakvu podrsku . TU SAM !

BRIX ♥   

Post dobio aplauz od Brix

pa nije fazon praviti over&out svaki put kad ugasis comp :S
Brix je napisao/la:
Drugi prijatelji  Nikad ne reci nikad, ali sumnjam da će biti trećeg puta  Ti si stari igrač, ti me barem znaš 
Ma hajd vratit ces se ti opt  abd 
Bože sakloni, lockam temu radi dječurlije koja nije ni godinu na portalu a govori o mom drugom over&outu, pri tome niti znaju razloge prvog niti šta slično. Nije bitno. Hvala Vam što cijenite trud, zbog toga i ide zajednica ovim putem 
gta5GAMEPLAY je napisao/la:
Prvo:
Da li je ovo pravilno odredjen podforum za ovakvu vrstu teme , ili si to namjerno stavio da bi mogao djeliti aplauze svojima i samare koji su te za**** citavo vrijeme ?

Drugo
Iskreno nije me briga za tvoj over&out mozda nekog jeste njima na cast ..

Trece
"Dugo" si i trajo "MOMČE"

čao i pozdrav

hajd se ne prosipaj, jel te stid svega ti? dugo si trajao? ja sam ovdje 5 godina, a vodio sam server 2 godine, za razliku od nekih koji su tu dan il dva. Lupaš gluposti, i da, ovo je pravi podforum, jer sam ja ovdje moderator, jer je ovdje svaka druga tema ima moj odgovor ili sam ja autor iste, zato u troskoku napusti temu.
Ti si jedno uzdignuto dijete..
Iako imam 15 godina, Asylah evo ima 14 i opet ima mnogo mlađih koji su zreliji od tebe po ponašanju ..
Čuj 'Dugo si trajao "MOMČE"'? Kako ti možeš to napisat drugi dan si na forumu ne znaš uopće lika ?

Over & Out diže svatko ko napušta poziciju, pozdravlja se sa onima koji su ga poštovali u jednoj temi da ne bi sad puco svima poruke oproštajne (logično zar ne ?) i to što si ti 2. Dan ovdje pa ne znaš kako stvari ovdje idu ne moraš ni komentirat, mislim ne smatraj ovo uvrijedom al ako te nije briga, zašto si uopće došao na ovu temu ?

To za šamare, aplauze, sve dok je moderator dok mu ga ne skinu nek dijeli, ne možeš ti nešto o tome komentirat, ako Admin smatra da ne smije dijelit aplauze ili da nije pravilan podforum nek je move, kao da je problem to odradit ? No to neće Admin uradit jer nije mutav (hvala Bogu pa imamo normalnih admina )

@on topic

v1.0 - Ulazim prvi sat na server neam pojma šta je Minecraft i odjednom uz tvoju (brix) pomoć se navučem, fala ti što si me navuko na ove kockice 
Bilo je tu svakakvih trenutaka, od smijanja do sjebavanja servera koje nikad neću zaboravit  Nemam šta ovdje puno pričat, romane ću ti na fb slat, uglavnom u 5 riječi :

Sretno u daljnjem životu, brate 
Kul.
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Iako imam 15 godina, Asylah evo ima 14 i opet ima mnogo mlađih koji su zreliji od tebe po ponašanju ..
Čuj 'Dugo si trajao "MOMČE"'? Kako ti možeš to napisat drugi dan si na forumu ne znaš uopće lika ?

Over & Out diže svatko ko napušta poziciju, pozdravlja se sa onima koji su ga poštovali u jednoj temi da ne bi sad puco svima poruke oproštajne (logično zar ne ?) i to što si ti 2. Dan ovdje pa ne znaš kako stvari ovdje idu ne moraš ni komentirat, mislim ne smatraj ovo uvrijedom al ako te nije briga, zašto si uopće došao na ovu temu ?

To za šamare, aplauze, sve dok je moderator dok mu ga ne skinu nek dijeli, ne možeš ti nešto o tome komentirat, ako Admin smatra da ne smije dijelit aplauze ili da nije pravilan podforum nek je move, kao da je problem to odradit ? No to neće Admin uradit jer nije mutav (hvala Bogu pa imamo normalnih admina )

@on topic

v1.0 - Ulazim prvi sat na server neam pojma šta je Minecraft i odjednom uz tvoju (brix) pomoć se navučem, fala ti što si me navuko na ove kockice 
Bilo je tu svakakvih trenutaka, od smijanja do sjebavanja servera koje nikad neću zaboravit  Nemam šta ovdje puno pričat, romane ću ti na fb slat, uglavnom u 5 riječi :

Uradio si sav posao u jednom komentaru umjesto mene 

Brix, ne znam te, nisi me znao, zezali smo se po grupi na fejsu, ali cheers, uživaj  
MaRiJo4EvEr je napisao/la:

@on topic

Pogresnog citirah    

Eh, o ovome ti pricam, znas, problem je u samim memberima... i ti i vita ste pokazali kako se odrzava sajt, kako sa rajom, kako ste davali svima tako reci priliku da budu dio tima i da zajedno sa vama prave odlicne servere... ali to je na serveru... problem je u forumu.. kada treba da se digne kakav kontest svi su ono za znas, dizi ovo smaranje bla bla.. ali kada se digne taj kontest aka tema, dodje pet momaka i javi se na istu... I onda tebi dodje u glavu pa zasto da ja dizem neke konteste, zasto da raji dajem nagrade i tako to kada nema raje koja zeli da pravi/gradi/uziva u minecraftu...

Znas za sajt sa toliko membera, a da ne bude server sa 100 slotova pun, je stvarno tuzno, nemojte sad pisati da je skola bla bla, za ovaj sajt je smjesno imati 20/30 na serveru iako se toliki TRUD daje, OGROMAN TRUD za sta? za par rijeci hvale? sta je to hvala? gdje su ti sto hvale na serveru? Kada treba guzi aplazua prvi spammeri dodji i ulete na server da bi imali aplauz, slikavaju, nesto pricaju, gg brix ovo ono..

Jos me nesto boli sto dodju likovi koji ocima nisu vidjeli minecraft da nesto pricaju/melju u prazno iako pojma nemaju ni zasto pricaju..

Tacno znam da si i ti i vita po noci u 2,3 kada nikoga nema na serveru uletite pa pravite, da ne bi po danu obarali servere, da ne bi raju zamarali sa down time... kada bi god bio neki ddos vi bi se dizali iz kreveta u nadi da blokirate i eventualno dignete server, heck vita u skoli na casu preko puttya ulazi na server prati, gleda sta je to sa rajom...

Jos nesto... ode vita ode ti... nema vise MCGA zasto? pa zato sto nece doci treci minecraft moderator... ko se to jos trudi oko servera nego ti i vita? Ko updejtuje server? koliko puta je g.ba mc bio ispred ostalih na novijim verzijama? Ali kome pricati, kada je dosta raje ovdje nezahvalno... Dodju pricaju bla bla, a svaki drug post ili je spam, ili je nebuloza, hajd da su neke kritike pa da kazes eh uredu je.... Bilo je fino koliko je trajalo, sve je ovo fino iskustvo.. Lijepo je sto ste dizali servere kada raja nije imala pojma sta je minecraft ustvari... Sto ste imali wiki i sve ostalo... Ima se jos tu svasta nesto pricati... ali mogao bih ja to do sutra... ali ipak necu..

Svako dobro i cuvajte se   

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.