Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Renault 5 vs Peugeot 205

543 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.06.2007. u 22:01

Pozdrav

Eh ovako, skupilo se nekih markica pa se odlucilo kupiti neko auto Dvoumim se izmedju Renault-a 5-ice i Peugeot-a 205 (s obzirom da sam skupio PRAVO PUNO PARA ). Sada bih volio cuti vase misljenje...jest da ovdje 80% vas nema vozacku i nema uopste pojma o autima, ali nema veze, ovo se odnosi na one "starije" koji imaju vozacku. Dakle interesuje me ako neko je vozio jedan ili drugi auto, da kaze kakav je, ovo ono...znate na sta mislim
Eto pozdrav i djecu bih zamolio MOLIM LIJEPO BEZ GLUPIH KOMENTARA SPAMOVA ITD. Unaprijed hvala
               Schlachter je napisao/la:
Kad vec imas para kupi oba auta

Spam [ ili zajebancija ] ?

Ovako , drug ta obadva auta ja mislim da je tesko naci djelove za njih ? ili su skupi od toga nesto jest ja bih ti preporucio GOLF 2 evo meni stari kupio prije 3 mjeseca platio je 3500 mislim ide na vodu skoro Dizel , dobro ocuvan + sto ga je moj stari napuco stavio mu nove FELGE , spojlere i to ...

Ja , da sam na tvome mjestu ja bi uzeo GOLF 2 jest da je auto staro al nije isfuralo nisu ni skupi dijelovi za njega al kako hoces neznam kakav je tvoj ukus . . .

Edit ' s : Ako kupish Peugeot , za 2500km svaka ti cast nema sanse . . .

Mozesh ga kupiti ako nadjesh nekoga debila . . .

ili ako ga kupish nece mu valjati ..

- Limarija [ Truho ]

Sa , srecom :*
Dzeeee mercedesa kumara

205 rullz
Imam 2500 KM, tako da Golf 2 ne dolazi u obzir
@bok1 Merc je tu, nego ga stari voza a ide ko zmaj, 140 bhp
205.. jos mu kakve alu felge nabacis i glavni si
pa bolji je Peugeot 205 , a jos ako je novija verzija . ali sretno
Nasi ljudi ne vide dalje od golf-a 2, zaslijepljeni su njime... blah... a izmedju ta dva, definitivno peugeot 205, moj ga stari ima vec godinama, sjajno auto (s obzirom na starost), kvarova skoro nikad nije bilo, a i ako jeste, dijelove nije problem naci... 205 definitivno...
hvala raja pomogli ste dosta u mome izboru, samo sto jedina stvar koja je bezveze, jeste da ih ima malo kupiti (barem u oglasim). Suta odo do autopijace pa cemo vidjeti sta ima
Nemoj samo gledati kako ces " napucati" auto gledaj masinu i limariju kako ce proci zimu hoces li morati mijenjati dijelove tokom zime hoces mi morati krpiti lmariju......dobro razmisli o svemu tome.....moj ti je savjet uzmi auto koje ce biti ekonomicno za tebe nema veze koliko imas para jer auto u koje moras dosta ulagati a koje nije isplativo ne vrijedi.....a sto se tice auta samog ja bih prije uzeo Peugeot 205.....ima mozda malo vise performansi nego Reno 5 ......sjedi i skontaj se dobro......
po meni peugeot mada sam se vozo prosle godine u sestrinom renolu petci i auto mi je drama (1.8 benzin)...
               Lady_Death je napisao/la:
Ako imas para ebo ta dva auta uzmi golfa 3 VR6 i rahat si ide dobrooo a i mozes da srediti predobro

Jao, kad se nadje ovako neki pametnjakovic...
Covjek ima 2500 km... A ti pominjes golfa 3 koji kosta 8-10 000 km....
Kada budes isao u kupovinu, najbolje bi bilo da povedes nekog automehanicara koji ce ti pomoci...
               Evil je napisao/la:
Spam [ ili zajebancija ] ?

Ovako , drug ta obadva auta ja mislim da je tesko naci djelove za njih ? ili su skupi od toga nesto jest ja bih ti preporucio GOLF 2 evo meni stari kupio prije 3 mjeseca platio je 3500 mislim ide na vodu skoro Dizel , dobro ocuvan + sto ga je moj stari napuco stavio mu nove FELGE , spojlere i to ...

Ja , da sam na tvome mjestu ja bi uzeo GOLF 2 jest da je auto staro al nije isfuralo nisu ni skupi dijelovi za njega al kako hoces neznam kakav je tvoj ukus . . .

Edit ' s : Ako kupish Peugeot , za 2500km svaka ti cast nema sanse . . .

Mozesh ga kupiti ako nadjesh nekoga debila . . .

ili ako ga kupish nece mu valjati ..

- Limarija [ Truho ]

Sa , srecom :*

Donji si ... [ lezi ]

Sta kazes na [ GOLF 5 ] ?
pasha moj ..skupljaj jos malo i kupi barem golfa 2...ipak ovo je preestaro...il kupi kakav motor za te pare
Ma moze se kupiti Peugeot 205 za te pare (2500 KM)...pogledajte na superoglasi.ba, pa se uvjerite. A sto se tice Golfa 2, muka mi je vise od njih, svako drugo auto Golf 2. Peugeot 205 se proizvodio do 1996 god, kao i Renault 5. Moze se naci za jedno 35 stoja fin Svejedno hvala vam na savjetima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.