Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GF 265??

182 pregleda · 12 odgovora · otvorena 05.07.2007. u 17:30

Imam graficku ati 64 najgora graficka sto postoji samo od igrica moze mi kanter iako mi je fps 60.Sta mislite koliko bih je mogao prodati da uzmem bar nekoliko novca...

Dalje....

Jaran mi prodaje polovnu GF 265 (tako nekako neznam naziv)za 50KM ko jaranu)

Pitanje za vas??

1.dali da kupim ovu graficku
2.ocel mi biti fps 100 ili koliko?
3.Koliko ovu svoju slabu grafu mogu prodati
4.Jel bih mi mogle sve igree

P.S. Sa ovom ati grafickom kanter kada se rokam mislim kada se negdje sastanemo 4 igraca pa bude vise pucanja ping ako je bio 30 skoci na 200 pa se vrati kad se sve smiri..

Neznam nikako bas puno oko graficka pa vas pitam

Hvala

Cekaj malo, ATi 64 !! wtf :S daj bola ime graficke i model HAHAHAHAHAH vjerojatno si dao memoriju ili sabirnicu !
               overa je napisao/la:
ping ti nije do graficke ping ti je do konekcije ...

Nigdje vezee i nije to pitanje spameru....

Kako nije cim je malo veca guzvaaa skace ko lud
I ne glupiraj se pitao sam nesto a ti odgovaras spamerski.....

Hvala
               malak je napisao/la:
Cekaj malo, ATi 64 !! wtf :S daj bola ime graficke i model HAHAHAHAHAH vjerojatno si dao memoriju ili sabirnicu !

Sorry ali Rateon 7000 valjda to

rekao sam neznam oko grafickeeee

r0yal je napisao/la:
Momak se uopste neglupira kaze ti sto tacno.Ping je do konekcije a fps ti je do rama i grafulje.A graficku mozes prodat za 40KM mozda nagura 50 al....

LOL moram pisati i objasnjavati.::::

Kazes da je do konekcije pa kako je sve normalan ping dok ne dode do pucnjave ma lol pisem a vi nistaaa

Ping mi bude uredu dok ne bude pucanja ponavljam opet nemoze biti do konekcije.....

Ram mi je 512 i ova GF 265 graficka fps bih mi trebao biti bar 90 ak nemoze 100
GF 256 ne postoji !

Daj ime graficke a onu radeonku ces tesko prodati, mislim 7000, to je starije od troje al eto pokusaj....
vec sam ti reko, da si sjebo malo.. de uzmi od njega tu graficku pa vidi jel pise sta na njoj
upravu je onaj lik sto ti je j**o sve

Post osamario : abasi
za ati7000 mozda mozes da dobijes porciju cevapa (i budes sretan) .... posto ti je komp vjerovatno star (i ima agp4x) ... nemozes nista (tj morao bi mjenjati plocu). .... ako pak imas agp8x onda nadjes neki 6600 za agp .... naravno polovan (napisi model maticne, kao i graf koju drug prodaje))
               WareW0lf je napisao/la:
za ati7000 mozda mozes da dobijes porciju cevapa (i budes sretan) .... posto ti je komp vjerovatno star (i ima agp4x) ... nemozes nista (tj morao bi mjenjati plocu). .... ako pak imas agp8x onda nadjes neki 6600 za agp .... naravno polovan (napisi model maticne, kao i graf koju drug prodaje))

Moze AGP 8x raditi i na AGP 4x ali nece raditi "punom snagom".
Imam ti ja GF256 i tu u 6800GT izvedbi. Teoretski FPS u kanteru je oko 800 fps..
graficku tu svoju nemozes skupo prodati
preporucio bi ti da kupis 256 g-force
               m1Tko je napisao/la:
graficku tu svoju nemozes skupo prodati
preporucio bi ti da kupis 256 g-force

ne posotji ta graficka

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.