Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

lan party @ hamachi

704 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.06.2007. u 18:58

Ima li neko raspolozen da odigramo na hamaciju wc3 tft.Brat cold_metal i ja smo tu.Ako neko hoce
[email uklonjen]
ajmo nemojte se stidit mogu svi levati , igracine , svi =) samo da se zabavimo malo.
ZenDoji je napisao/la:
je li igrate klasicni game ili neku scenario mapu

Svejedno buraz
koji ti je patch ? 1,20 e u mene mozel' ?
Mogul ja , mogul ja .. molim vaaaaaaaas. XD

al ozbiljno mogul ja.
sutra? 1.21 ?
won.anDRey je napisao/la:
sutra? 1.21 ?

sutra 20h.

network: wc3 soba
pass: wc3

BillGatesSon je napisao/la:
sutra 20h.

network: wc3 soba
pass: wc3

mislio sam ranije, sutra je subota i cobani iz vogosce odu u grad da se opuste i civilizacije da vide =)
mislio sam ranije, sutra je subota i cobani iz vogosce odu u grad da se opuste i civilizacije da vide =)

***ami danas je petak, sutra je subota
ja ne znam koji je dan danas ni sutra ,ali bi mogli odigrati i nesto ranije
more veceras u 20 a more i sutra ali eto mogli smo ggc a ne hamachi (puno bolji ping).
pa ako hocete ggc morete skinuti ga sa http://www.gg-game.com
Kastel imas me na msnu nick Valhalla pa se javi!

Zadnji edit: 08.06.07 u 05:13:33

***ami danas je petak, sutra je subota

Zahvaljujem se korisniku foruma na iznadprosjecnoj i prije svega brilijantnoj konstataciji sa kojom, neimavsi drugog izbora, se moram sloziti i nagraditi ga javnim izlivom emocija koji se granice sa gadjenjem.
hvala, josh jednom, tvoja sposobnost da izjavljujes ocigledno prevazilazi moja shvatanja.
Mi smo odigrali to, jes da nije bilo tesko al' bitno je da smo se zabavili, kasteL, i cold_metal raja ljudi za 10, igracemo jos mecheva nadam se al' ljudi stelite se, footya niste losi nako, al obicnog morate vise igrati, XD cold je dobar, dogovoricemo se za jos koji mech,
Zahvaljujem se korisniku foruma na iznadprosjecnoj i prije svega brilijantnoj konstataciji sa kojom, neimavsi drugog izbora, se moram sloziti i nagraditi ga javnim izlivom emocija koji se granice sa gadjenjem.
hvala, josh jednom, tvoja sposobnost da izjavljujes ocigledno prevazilazi moja shvatanja.

tebi ko god nesto napise da nisi u pravu moras nesto inteligentno dodat.

ako imas neki autoritet na site-u ne znaci da si ti uvijek u pravu i da mozes te "inteligentne" komentare postat samo da bi nekog "provalio" da bi se neki maloumni retardi nasmijali :S

Zadnji edit: 11.06.07 u 14:21:31

tebi ko god nesto napise da nisi u pravu moras nesto inteligentno dodat.

ako imas neki autoritet na site-u ne znaci da si ti uvijek u pravu i da mozes te "inteligentne" komentare postat samo da bi se neki maloumni retardi nasmijali :S

jao, XD nek si mu rekao
@ andrey : covjek je upravu ti uvijek dajes neke "inteligentne" komentare ...
jako velika sreca sto na forumu imamo i procjenjivace komentara
drama
Oprosti sto svaka slozena recenica za tebe znaci inteligentan komentar.
Nisam ni rekao da sam ja u pravu, vec da je greska bila nebitna. Ako je ok da ti komentiras tu gresku, ne vidim sta je pogresno u tome da ti napisem odgovor u kojem naglasavam nebitnost tvoga komentara.

I gledaj, ne mozete se vjecno vaditi na to sto ja imam "autoritet". Sada ga nisam upotri****o (ne vidim svoje ime ispisano crvenim fontom pored tvoga komentara) i molim vas prekinite sa tim revolucionarnim sranjima i blacenju "autoriteta" ovog site-a, postaje dosadno.

Nisam ti napisao onaj komentar da bih te provalio, vec na svoj nacin ti pokusavam skrenuti paznju na to da je greska bila nebitna. Provaljivanje nekoga na forumu mi i nije neki izazov niti satisfakcija, imam druge nacine za podizanje ega i raspolozenja.
Nadam se da ces ovo shvatiti kao jedan sasvim uljudan i na neki nacin prijateljski odgovor.

Hvala,
Administracija.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.