Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lan Party, @ Frozen Throne BiH-1 [bnet]

750 pregleda · 20 odgovora · otvorena 09.07.2007. u 10:17

Evo posto vidim da niko ne dolazi na ovaj nas room, .... zalosno .Ako hocete da napravimo jedan lan party, sutra navece oko 19:00, da barem malo pokusamo osposobiti ovu "scenu" ako je ikako ima u BiH. Igracemo radi zabave, nema pravila, samo dodzite da se zabavimo.
naravno...
BillGatesSon je napisao/la:
naravno...

slazem se ... trebalo bi malo frozena igrat
Govoreci LAN party dakako nije iskljucio druge gradove, samo se zajebunio malo =) heh
LizzarD je napisao/la:
Govoreci LAN party dakako nije iskljucio druge gradove, samo se zajebunio malo =) heh

Naravno da nisam, neva ovdje Doboj vs. Sarajevo ili tako nesto, ... ovdje pokusavamo da skupimo sto vise igraca iz cijele BiH, da malo pokusamo osposobiti wc3 scenu u BiH. Tako ako nekome neodgovara termin sutra u 19:00, ja sam uvijek navece od 19:00 - 21:00 online na nasem roomu.
AjS je napisao/la:
Dolazim..

OK. Evo da prijavim jarana, i jos usput da zamolim admine da stave temu u zanimljive.

iF)u.ck.YoU
LAN PARTY = igranje na umrezenim kompjuterima ?

pusti andrey neznaju sta je lan...ovo bi trebo biti online party...a ne lan...hehe...al nema veze...nadam se da ce vam uspjet..

treba to sve oziviti..gl
jao kralja LAN PARTY online da se igra, kazes a?

nekako mi to ne ide u vuglu?

Ajde stvarno igrajte loma izmedju sebe

Zadnji edit: 09.07.07 u 07:11:41

won.anDRey je napisao/la:
LAN PARTY = igranje na umrezenim kompjuterima ?

A dobro nekima je to tesko objasniti, skontaces jednom.... ok, i s kim da mi pravimo nesta, i kasnije kazu "bh wc3 scena umrla", kako da ne umre sa ovakvim likovima. GL za sve....sto se mene tice ja sam dolazio i dolazicu na nas room, a za ostale me neinteresuje. Ne mora niko da dodze, vazno je da ima nas 5-6.
Od kada je ovo Warcraft forum zajedno sa Cs forumom?
Posto vidim svaki 2 komentar sa Cs foruka kreteni dolaze.
a koji je to nas room? bih? bosna? nesto?

meni neodgovara 19h, jer mi tad konekcija laga. mozel 20h?
mortality je napisao/la:
a koji je to nas room? bih? bosna? nesto?

meni neodgovara 19h, jer mi tad konekcija laga. mozel 20h?

hmm konacno neko pametan,.. moze bratem dodzi oko 20:00, bicemo mi tu, igracemo.
SpadeFive je napisao/la:
Od kada je ovo Warcraft forum zajedno sa Cs forumom?
Posto vidim svaki 2 komentar sa Cs foruka kreteni dolaze.

djecace ako je ko kreten mozda si to ti?

ma sigurno

LAN PARTY
Kramer je napisao/la:

ma sigurno

LAN PARTY

Hamachi
Kramer je napisao/la:

ma sigurno

LAN PARTY

Nebitno sta , pravili se pametni , vazan je cilj i ideja , nebitno sto je on pogrijesio.
Rev. je napisao/la:
Nebitno sta , pravili se pametni , vazan je cilj i ideja , nebitno sto je on pogrijesio.

pa napisao sam da je to dobra ideja, da igraju izmedju sebe, procitaj
Nisam ja pitao da bih ispao pametan, nego nisi nista objasnio i hoces da neko dodje...
Ja nemam nista protiv, dosao bih svakako, samo treba fino objasniti, organizovati i uzivati, a za to je potrebno daleko vishe od otvaranja nejasne teme.
won.anDRey je napisao/la:
Nisam ja pitao da bih ispao pametan, nego nisi nista objasnio i hoces da neko dodje...
Ja nemam nista protiv, dosao bih svakako, samo treba fino objasniti, organizovati i uzivati, a za to je potrebno daleko vishe od otvaranja nejasne teme.

Pod:

1. to nije nikakav turnir da ja to moram organizovati
2. objasnio sam dovoljno ja mislim koje pametan skontace...
3. ko god dodze dobrodosao je
4. pravila nema, to je zajebancija........

trebal jos nekome da se objasni? po 100put?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.