Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iphone 5 kopija

158 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.06.2013. u 14:47

Razlikuje se po svemu, ne kupuj, jer je krš i to žestok.
Kopiju da je zlatna ne uzimaj  .
Ne kupuj bolje ti je .

Ja sam sebi kupio samsung galaxy s2 mini za te pare !
niposto,mislim kupi ali ces kasnije žaliti  :(
imao je moj jaran iphone kopiju,pao mu jednom i ode ekran,nema tu dijelova jer su to sve kinezi,bolje si kupi neki mobitel u istom rasponu novaca...
nemoj kupovat.
Ima mi drug iz razreda isti ,sjeban tač..
brzo mu se pokvario i kao sto ovaj iznad mene kaze nema dijelova, istina ima 2mj . ceka ....
brt imao sam ja iPhone 4 kopiju android 4GB interne memorije 5mpx zadnji poklopac se ne otvara bio vrh al kad je puko nije niko htio popraviti

brt al sto je puno puno je ja ga platio 70KM a ovaj 230 pa bolje dodaj jos 100 uzmi sebi s2 ili uzmi xperiu mini imas po piku za 100-150KM mobitel gmi imam ga ja sad cekam dobit cu S2 orginal

ne vrjedi ti para imas dosta dobrih stvari za te pare ili bolje jos malo dodaj i uzmi nesto puno jace...
Ne kupuj, cuo sam da je orginal bolji !

Post dobio šamar od Burek_King

gam3r je napisao/la:
Ne kupuj, cuo sam da je orginal bolji !
::YouDontSay::

Nikakva preporuka za taj uređaj. Čista nula. Koliko god nastojali da se približe originalu, neće uspjeti zbog samog sistema.
On ti je sve.

Uzmi radije 3Gs originalni za te novce.
Obično ljudi koji uzimaju kopije, kupuju ih zato da ih preprodaju kao original, barem je tako kod nas. Poštom šalju, a kada otvoriš paket belay. Ima nas svakakvih.  :)
Ti kineski ajfoni ne vrijede ni 3 marke. Lafo 1/1 sa originalom a nije vidjelo ajfona.

Bolje uzmi Nokiu 3310, bolja je vjeruj mi ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.