Zasto theme a ne iOS?
Zato sto se na starije iDevices iOS 7, na zalost, ne moze instalirati.
Sada kada smo razjasnili zato theme, evo SS kako ce da izgleda kada se zavrsi. Ako vam se SS ne svidja odmah prestanite citati.
SS:

Znaci zelite ovakav izgleda na svome iPhone-u?
Ok, prvo sto trebate je JailBroken iDevice. Ako ne znate sta je, koristite g.ba/google/youtube.
Otvorite program Cydia
i dodajte repo url od BiggBossa. URL: http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/
WEBPAGE: http://thebigboss.org/
Kada ste dodali URL u Cydia (Manage>Sources>Edit>Add) mozete preci na zabavni dio, uredjivanje.
Otvorite Cydia, idite na Search i ukucajte:
1. LockInfo
-LockInfo ce vam omoguciti da vidite vrijeme i notifikacije bez otkljuvavanja vaseg telefona.

2. iOS 7 Font & ByteFont
- iOS 7 Font & ByteFont ce promijeniti font na vasem telefonu.

(Helvetica neue ultra light™)
3. ColorKeyboard & WP7CK theme
- ColorKeyboard & WP7CK theme ce promijeniti izgled vase tipkovnice, i moci cete sami da izaberete boju iste.

4. BlurriedNCBackground
- BlurriedNCBackground ce vas notification bar napraviti prozirno-mutnim, i naravno opet mozete samo podesavati prozirnost i boju.

5. CardSwitcher
- CardSwitcher je isto kao i TaskManager na Androidu. Znaci omogucava vam da vidite sve programe koji su upaljeni, da ih switch-ate i gasite po zelji.

6. LivePapers
- LivePapers vam omogucava da postavite Live Wallpapere kao na iOS 7.

7. FolderEnhancer
- FolderEnhancer vam omogucuje da modifikujete ikonice. Znaci da dobijete iOS 7 icon style. Takodjer omogucuje brze otvaranje mapa, programa itd.

8. Live Clock
- Live Clock omogucava vasem satu da pokazuje tocno vrijeme sa ikone.

*Ovaj tutorial vazi i za iPod 3
Nadam se da ste uzivali bar 50% kao ja dok sam pravio ovaj tutorial. Uzivajte koristeci svoj stari iPhone u novom stilu.

Cak sam koristio ovaj blur za NC i bas se primjeti kako zasteka kad se spusta notification center. Nije vrijedno usporiti svoj mobitel samo radi neceg sto ce promijeniti izgled naseg OS-a