Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gifting Center

131 pregled · 14 odgovora · otvorena 24.06.2013. u 19:37

Eh ovako imam jedan acc 20lvl, drugi 11lvl, moj 11lvl levelam ga i imam olafa i atroxa, eh sad imam taj acc 20lvl 400golda, hocu da giftam chempa jednog eh sad posto sam ja igrao na oba acca i ulazio preko svog kompa, kako mogu poslat da me ne banuju i da li bi me banovali'??? npr da li mogu ispraznit tu memoriju tj nesto to da ne ulazim vise na taj acc odakle cu poslat gift , a da ulazim samo na ovaj 11lvl, i da nekom dam da mi posalje :) ?
Pored svih problema sa serverima, elo boostom i ostalim stvarima, oni tebe da prate? 

Ako se vec toliko bojis, upali proxy, udji na acc, giftaj, log out, ugasi proxy i gotovo.
DZAVID je napisao/la:
Pored svih problema sa serverima, elo boostom i ostalim stvarima, oni tebe da prate? :D

Ako se vec toliko bojis, upali proxy, udji na acc, giftaj, log out, ugasi proxy i gotovo.
Ma nije uzivio se u igricu, da sebi giftam twisteda, da imam chempa za igrat, boli me ku**c, al opet plasim se da ne dobijem ban :S , eh sad bi li mi ti mogao poslat, da ne palim proxy? , posto sam ja vec igrao na taj acc sa iste ip, ?
ne sekiraj se brate, mozes slobodno to uraditi :)
golgy je napisao/la:
ne sekiraj se brate, mozes slobodno to uraditi :)
hahaha stvarno sam mislio da postoji ban za ovo, tj multi, al evo ako jos neko iskaze svoje misljenje uradit cu to spremno je ne moram mjenjat ip idemo na rizik, evo kazu mi na ledz of ledzens balkan da mogu

EDIT, koliko moras biti prijatelj da bi mogao poslati gift? taman kad mognem poslat bit cu spreman sa proxijem :D
Brate, dobra ti ideja, kako mi ovo prije nije palo na pamet. Referrale preko proxy-ja uradim, reset routera i šibaj leveling, reset i drugi leveling, pošalješ sebi 20 skinova XD
Pa sta mislis kako sam ja imao na novom akauntu pola heroja od 6.3k ? Sve sa starih akaunta slao sebi xD
BannedOTF je napisao/la:
Brate, dobra ti ideja, kako mi ovo prije nije palo na pamet. Referrale preko proxy-ja uradim, reset routera i šibaj leveling, reset i drugi leveling, pošalješ sebi 20 skinova XD
Pa to ti i ja kazem , ali kako ces poslat kad su sve skupi tebra :D skinovi po 975, a kad se regas dobijes 400golda, jedino koji chemp i koji skin :D , ma kako mi ovo pade na pamet kad sam na svakoj igri multijo :D, koliko dobijes golda kada dodjes do 10lvl, na refererr?
BannedOTF je napisao/la:
it will take a while daaamn :O

@ot

Ja slao sve udure nesekeraj se!
ne dobiješ ništa RP-a

dobijaš IP par puta, na lvl 5 se dobije po 500 IP mislim ili 250, na 10 refferala 975 RP i onda daleko nekad na 50 ili 100 dobijaš više RP :D

još nešto, acc koji gitaš mora bit minimalno level 10, acc sa kojeg giftaš mora bit minimalno lvl 20 i moraju se imat u prijateljima 2 sedmice minimalno
piplok je napisao/la:
ne dobiješ ništa RP-a

dobijaš IP par puta, na lvl 5 se dobije po 500 IP mislim ili 250, na 10 refferala 975 RP i onda daleko nekad na 50 ili 100 dobijaš više RP :D

još nešto, acc koji gitaš mora bit minimalno level 10, acc sa kojeg giftaš mora bit minimalno lvl 20 i moraju se imat u prijateljima 2 sedmice minimalno
Ladno je***a taktika riota :S fuuu
SsKull je napisao/la:
Ladno je***a taktika riota :S fuuu
pa ti smurfaj, a ako te otkriju oduzmu ti sve refferale i skinu vrijednost sa acca, koju si pokupio refferalima, IP, champovi, skinovi
piplok je napisao/la:
pa ti smurfaj, a ako te otkriju oduzmu ti sve refferale i skinu vrijednost sa acca, koju si pokupio refferalima, IP, champovi, skinovi
Ma imam 1acc 20lvl, 400golda, poslat cu nesto i necu se je**t vise, nebi igrao djaba na ostalim :D
SsKull je napisao/la:
Ma imam 1acc 20lvl, 400golda, poslat cu nesto i necu se je**t vise, nebi igrao djaba na ostalim 
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Smurf

"Riot does not punish summoners who have smurf accounts."

Eh sad. Sigurno da je veća vjerovatnoća da će te Riot banovati ako ti budeš te refferale pravio samo do levela 10. Stoga je najbolje uraditi poneki refferal na 15, neki na 20 i tako. Činjenica je da je malo igrača uhvaćeno kako prave sami sebi refferale. Ali kada te uhvate svi oni refferali i nagrade koje si dobio budu obrisane i ne možeš ih više podizati. To što ti hoćeš da uradiš je, vjerovatno, zabranjeno. Međutim, Džavid ti je već rekao kako su oni zauzeti mnogo ozbiljnijim problemima + ti si početnik i male su šanse da će oni baš tebe pratiti pa se nemoj bojati da to uradiš 

EDIT: Već ti je iznad rečeno da moraš biti level 20, što i jeste dio njihovog plana i neka vrsta prevencija ovoga što ti hoćeš. Čim ti postigneš level 20 oni te računaju kao "igrača" i ulaziš u onaj milionski broj, što je za njih najbitnije - veliki broj igrača.

Mislim, ako ti je već stalo do nekog championa i ako imaš RP, kupi sebi IP boost i igraj LoL jedan dan i na kraju dana kupi sebi championa   Sa nekom umjerenom aktivnošču, možeš skupiti 6300 IP za 7-9 dana 

EDIT2: Shvatio sam ja šta ti želiš, nego neki korisnici iznad šire dezinformacije da je smurfanje zabranjeno, što nije tačno  Rekao sam ti, slobodno uradi i nemaš se potrebe pribojavati neke suspenzije. U najgorem slučaju, možeš reći da ti je prijatelj poslao gift.
amsi je napisao/la:
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Smurf

"Riot does not punish summoners who have smurf accounts."

Eh sad. Sigurno da je veća vjerovatnoća da će te Riot banovati ako ti budeš te refferale pravio samo do levela 10. Stoga je najbolje uraditi poneki refferal na 15, neki na 20 i tako. Činjenica je da je malo igrača uhvaćeno kako prave sami sebi refferale. Ali kada te uhvate svi oni refferali i nagrade koje si dobio budu obrisane i ne možeš ih više podizati. To što ti hoćeš da uradiš je, vjerovatno, zabranjeno. Međutim, Džavid ti je već rekao kako su oni zauzeti mnogo ozbiljnijim problemima + ti si početnik i male su šanse da će oni baš tebe pratiti pa se nemoj bojati da to uradiš ;)

EDIT: Već ti je iznad rečeno da moraš biti level 20, što i jeste dio njihovog plana i neka vrsta prevencija ovoga što ti hoćeš. Čim ti postigneš level 20 oni te računaju kao "igrača" i ulaziš u onaj milionski broj, što je za njih najbitnije - veliki broj igrača.

Mislim, ako ti je već stalo do nekog championa i ako imaš RP, kupi sebi IP boost i igraj LoL jedan dan i na kraju dana kupi sebi championa :D :D Sa nekom umjerenom aktivnošču, možeš skupiti 6300 IP za 7-9 dana :)

EDIT2: Shvatio sam ja šta ti želiš, nego neki korisnici iznad šire dezinformacije da je smurfanje zabranjeno, što nije tačno :D Rekao sam ti, slobodno uradi i nemaš se potrebe pribojavati neke suspenzije. U najgorem slučaju, možeš reći da ti je prijatelj poslao gift.
Hvala, ali ja necu pravit multije, imam jednog acca nije referal 20lvl pa hocu giftat nesto to je to ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.