Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Guerilla Squad | NEW TEAM

172 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.07.2013. u 19:50

NORDIC EAST REGION

Pozdrav gejmeri, summoneri ili kako već hoćete. Guerilla Squad je nešto novo, i prilika ne tako novim a ne tako ni starim igračima sa Nordic relacije. Nažalost, prije par sedmica pokušao sam sa svojim drugom da odigram partiju LoL'a nakon dugo dugo vremena, i desilo se nešto strašno, a to je da sam izgubio svoj stari akaunt na LoL (Nordic East), na kojem sam imo sve rizi-bizije, ali nije bitno...napravio sam novi akaunt, i evo dogurao sam do level 23. Trenutno igramo ja i moja 2 prijatelja, kao team uvijek, pa smo stoga odlučili i osnovati kao neki mali squad. Ovo nije ništa profesionalno, ali garantujem dobru zabavu i smijeh na g.ba teamspeak, te možda i postane nešto profesionalnije ako se prijavimo na par takmičenja. Uglavnom, u timu imamo već tri igrača..to smo ja, aceR i FoRsA...te ni jedan od nas nije niti neki okorjeli pro, niti noob. Raspoređeni smo po statistici, zna se uvijek tko šta tko s kim, tako da neće biti zablude. Znam da većina vas se već smije ovoj temi na g.ba, i govori u sebi "ja budala", al evo čisto da se predstavimo, i da možda nađemo još dva igrača. Eto samo ako nije problem, da zamolim sve one koji planiraju ostaviti komentar na ovu temu, da ne bude vulgarnosti, i da ne ismijava klan. Nas trojica smo 23 level, i rekao sam zašto sam JA 23 a ne 30..tako bez prozivanja. Ako netko se bude želio pridružiti kada budemo 30 level, nema problema, jer znam da je rijetkost naći oko 23 levela baš na N/E i to da se hoće pridružiti klanu, jer većina preferira solo gaming.

S I B I T (VecaHZ-JA)
FoRsA (FoRsA)
aceR (aceR)
david12345 (Wrathful)

Ime:
Godine:
Mikrofon: (Imaš/Nemaš)
Zašto baš ti?
Level:
Koju vrstu preferiraš više? (Tank/Carry/Support)
Koliko dnevno provodiš na kompj
ute
ru?
Ime: Avdija (DePag)
Godine: 18
Mikrofon: Neam.
Zašto baš ti? Zasto ne ?
Level: 30
Koju vrstu preferiraš više? Sve osim supporta.
Koliko dnevno provodiš na kompjuteru?
4-5 sati.
Ime: Omar ( heartless1337 )
Mikrofon: (Imaš/Nemaš) Imam
Zašto baš ti? Već duže vremena tražim neki team, kakav takav, ali samo da je team i da se igra 
Koju vrstu preferiraš više? (Tank/Carry/Support) Carry
Koliko dnevno provodiš na kompjuteru? Zavisi 
FireFix je napisao/la:
Ime: Avdija (DePag)
Mikrofon: Neam.
Zašto baš ti? Zasto ne ?
Koju vrstu preferiraš više? Sve osim supporta.
Koliko dnevno provodiš na kompjuteru?
4-5 sati.
Jel' velik problem nabavit mikrofon? Javit ćemo ti se kad budemo online nas trojica za jedan probni gejm ako hoćeš? Pokušaj nabaviti mikrofon, čisto radi komunikacije, jer se lakše igra razvija onda. 

EDIT: DRUGA APLIKACIJA

Zašto baš ti? Već duže vremena tražim neki team, kakav takav, ali samo da je team i da se igra

---

Javimo ti večeras ili sutra za gejm, čisto da vidimo kako se poklapamo u teamu, ok? Ili nam ostavi kad ti mogneš pa ćemo se skontat mi.
VecaHZ je napisao/la:
Jel' velik problem nabavit mikrofon? Javit ćemo ti se kad budemo online nas trojica za jedan probni gejm ako hoćeš? Pokušaj nabaviti mikrofon, čisto radi komunikacije, jer se lakše igra razvija onda. 

EDIT: DRUGA APLIKACIJA

---

Javimo ti večeras ili sutra za gejm, čisto da vidimo kako se poklapamo u teamu, ok? Ili nam ostavi kad ti mogneš pa ćemo se skontat mi.
Ma nije frka 
Wrathful dobrodošao u Guerilla Squad, nadam se dobrom provodu kao i u našem prvom game-u. Ekstra si lik, i nadam se da će te i drugi zavolit (nohomo) kao što sam ja, od prvog game-a.
Ime: Emir
Godine: 20
Mikrofon: da
Zašto baš ti? dojadilo mi solo
Koju vrstu preferiraš više? Jungle mi je main, poslije toga ad carry pa top lane. Mid ne igram, supp po potrebi janna, allistar
Koliko dnevno provodiš na kompjuteru? 24h takav mi posao :D
ps. ja sam west sry

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.