Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oceania beta verzija!

134 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.06.2013. u 19:57

Pozdrav LoLeri!

Evo vidim izisla je beta verzija Oceanije, bit ce na Engleskom jeziku. Svatko tko se registrira na kraju beta verzije dobiva IP, XP boost te Ziggsa i Party Ziggs skin.

Zanima me dali ce itko vamo preci? Kazu ovi sa Nordica da zele da predju radi Poljaka hehe. Ja sam ga testirao, preko laznog accounta i ping je velik, oko 500 dok mi je normalno na Westu i EU uvjek 30.
Samo nek prelaze svi tamo ja neću prvenstveno zbog pinga a i zbog toga sto cu cekati da mi nadje match 4-5 sati....
Da to valja ne bi oni davali nagrade ko predje tamo.
Samo znam da ce riot pravo usrat igru s ovim serverima isto da nas 2 milijarde igra lola pa da moraju pravit 10 srw -.-
drm je napisao/la:
Ma west je west  
I meni je West najbolji server. I ja se slazem sa tobom error da samo ovako unistavaju igricu.

Iako je bolji West po meni igram na Nordicu jer tamo igraju svi iz moga grada, ali na Westu su sigurno bolji igraci, nema poljaka i cesi ne smaraju.
icco22 je napisao/la:
I meni je West najbolji server. I ja se slazem sa tobom error da samo ovako unistavaju igricu.

Iako je bolji West po meni igram na Nordicu jer tamo igraju svi iz moga grada, ali na Westu su sigurno bolji igraci, nema poljaka i cesi ne smaraju.
Sta ja znam ja sam isto igrao na eastu sa drugarima, molio sam ih mjesec dana da predjemo ovamo i eto na kraju su pristali  
West je mnogo kvalitetniji server, mnogo boljih igraca ima i moze se vise nauciti...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.